bugün

bakire karı aramayan godoş erkekler

hocam öncelikle sen kimsin? kendini ne sanıyorsun? sen kendin gibi bi adamla bakire olanını geçtim en kişiliksiz en karaktersiz sürtük olanının bile evleneceğine hakkatten ciddi ciddi inanıyormusun? sorularını yöneltmekten zevk duyacağım kişi başlığı.

bırak adam evlensin bakire olmayan kadınla, seni zorla evlendirmiyorlar ya. tercih sırası sana geldiğinde sen bakire olanını seçersin. bu kadar basit.

ayrıca bu tespiti yapan insan tipi, kendinden 50 yaş küçük "kızla" evlenebilecek beyin yapısında, beynindeki bu bastırılmışlık seksi dünyanın en önemli en üst seviyeye konması gereken olayı gibi görmesine sebep oluyor ve bi yandan namus bekçiliği yaparken cinsel fantezilerinin de hep sapkınca olmasına yol açıyor.

bu kişilerin sonu genelde bakire olmayan bi kıza köpek gibi aşık olup onla evlenip, sapkın fanteziler kurduğu sağ yada sol elini keserek kan yaratmak oluyor. allah size akıl fikir versin. sevdiğiyle evlenen adam hayatını mis gibi yaşayacakken siz her zaman aldatılma tehlikesiyle ve elalemin bekaretinin derdi dilinize ve başınıza vurmuş olarak yaşayın inşallah diyorum.
güncel Önemli Başlıklar