bugün

üniversite sınavını kazanamayan genç ne yapar

üniversite sınavını kazanamayan, genç her insanın yaptığı gibi kendi çapına göre bir iş bulur ve aslanlar gibi çalışmaya başlar. bu sınavı kazanamayan genç için dünyanın sonu değildir.

önemli olan fazla üzülmemek ve kafaya takmamalıdır. normal olarak üniversite kazanan bir gence ekstradan devlet madalyası verilmiyor diyelim okulundan mezun oldu zaten, bu gencin ataması yapılmayacak işsiz yine kalacak. belediyede çalışan 2 üniversite bitirmiş sokakları süpüren genç takımıyla dolu.

temizlik işçisi olan bir insan neden okusun, düşüncesi getirir insana. devletin saçma sistemi yıllarca dirsek çürütmüş hatta dirseği bile kalmamış bir insana çöpçülük yaptırtıyor. içlerinden biride çıkıp demiyor ki ağa biz ne yapıyoruz. ülkemizde üniversite mezunları genelde pazarda limon satıyor. bu olay devlet için tam bir ibretlik vesikasıdır. ülkemizde doğan her insan iktidarda hangi parti olursa olsun insanları sınava tutup sabır testi yapılıyor. devlet ise sadece geriden, izleyip futbol hakemi gibi kime kırmızı kart çıkarsam diye olayı izliyor.
güncel Önemli Başlıklar