bugün

bulaşık yıkarken yaşanan içsel devinimler

yapacak bir şey yok.. metrobüsten indiğimde sadece bir kişi inmiş oluyor mu? halbuki o kadar kalabalık ki metrobüsler... 17.656.791 kez izlenmiş bir videoyu izlediğimde sadece bir rank artıp …792 oluyor fazlası değil ki..

hayat benim vücudumda var evet sizlerin gerçekten yaşayıp yaşamadığınızı bilemiyorum, herşeyi kendi içimde düşünüyor hissediyorum bir garip pencereden bakıyorum sizlere, ben olmasam sizler olurmuydunuz, hepiniz için hayat benimle var sanki.. sizler için de öyle doğru söyleyin..

evet tüm bunlar var ama bunlar bizi üstün kılmaz.. basit bir trafik kazasında, ya da düdüklü tencerenin buhar deliğinin tıkanmasıyla ölebiliriz.. bu kadar kendimizi önemsemelimiyiz peki? bir devlet başkanı sizi öldürse hangi adalet sistemi ona ceza verebilir ki, gerçek anlamda.. küçüktüm daha ilkokul yıllarımda.. bu dünyanın saçma olduğuna inanmaya başlamıştım.. çocuk aklı işte kendi kendime; aslında kendimin de bir tanrı olduğunu fakat tanrılardan olan arkadaşlarımın bana şaka yaptığını, beni uyuttuklarını tüm dünyayı da bu şaka için bir sahne yaptıklarını zannediyor şimdi de beni izleyerek yaptıklarıma güldüklerini düşünüyordum.. sözde bi gün kaldırıp , tamam hadi şaka bitti diyeceklerdi.. çocuklukta kaldı tabi bunlar.. hepimiz zeki değiliz, önemli de değiliz hala görmüyormusunuz? çok klişe olucak ama o hayal ettiğiniz pop starlar da olmayacağız.. yarışmaya gerek yok birbirimizle, bunca şey içinde entry'nin alacağı eksi ve artı oyun mahiyetini düşünsenize.. neyseki dağ gibi prille, bir gram bulaşık pırıl pırıl... çok şükür bugün bulaşık azdı..