bugün

go kart yaparken başı kopan kız

ölümüne neden olacak bir dikkatsizlik yapan kızdır.

--spoiler--
Genç kızın emniyet kemerinin üst kısmını göğsü yerine boynuna doladığı ve çarpmanın şiddetiyle emniyet kemerinin başını kopardığı belirlendi.
--spoiler--

her şeyin bi usulü var. sırf bu mevzuya go kartı yasaklarlarsa şaşırmam amk. 2-3 eglenceli şey var zaten siktimin ülkesinde. e götünüze sokun emniyet kemerini öyle kullanın arabayı. siz de haber olun. bu durumda kafanın kopması beklenmedik bi olay değil ki.

edit: kimileri bu entryden yola çıkarak dar kafalı olduğumu ve muhtemelende düşünme sorunları çektiğimi düşünmüş. ilginç bir bakış açısıyla birlikte hayatta ne ekersen onu biçersin ve her hatanı yine kendin çekersin gibi yaklaşımlarımı belirtmek istedim.

Bu kız buz üstünde koşarken kayıp düşse gülersiniz, dalga geçersiniz. onun yaptığı basit salakça bi hatadır. ama kayıp ölse gülmezsiniz. bununla dalga geçmek istemezsiniz. akabinde bunun insanlar tarafından sizin yaptığınız bi hata olduğunun çıkarılıp sizi dışlamalarını istemediğiniz için yaparsınız bunu. yani bi yerde bencillik edersiniz.

şimdi konuyu eşşeğin sikine bağlamadan önce bu entry i beğenen herkesin ama herkesin "dar kafalı ve muhtemelende düşünme sorunları" olduğunu düşünecek insanlar var bu sözlükte. beğenmeden önce düşünün yani.