bugün

dhkp c ve pkk

dhkp-c türk solunu savunurken pkk gibi kürt milliyetçisi bir örgütle defalarca ortak eylem kararı almıştır. bu eylemlerden vazgeçtikleri de olmuştur, sonradan geri dönüp ortak eyleme devam ettikleride.

1 no'lu entry ye baktığımız da dhkp-c ile ilgili oldukça müspet sözler görmekteyiz ki orada madde madde kurnazca pkk ya taş atarak dhkp-c yi aklama yolu var.

şimdi kimse kimseyi kandırmasın şurda. dhkp-c nin ne olduğu her zaman bellidir, defalarca bombaları patlatıp sivil halkın ölmesinde mesuldur.

nerde görülmüş dhkp-c nin uyuşturucu satıcılarını dövmesi, tefecilerle mücadele etmesi, pezevenklik yapanların hakkından gelmesi?

15 yıllık ülkücüyüm, yıllarca dhkp-c lilerle mücadele ettik, bu adamların nasıl kansız olduklarını en iyi bilenler ülkücülerdir.

karakol basmaktan, askere kurşun sıkmaya, sivil halkı bombalamaktan, insanlara pusu kurup kahpece öldürmeye kadar metropollerde sıkça rastlanan eylemlerde bulunurlar.

bu açıdan bakıldığında dhkp-c nin çok rahatlıkla terör örgütü olduğunu söyleyebiliriz. avrupa nın onları terör örgütü olarak görmemesinin ne önem var? avrupa bu konuda karar mercii mi ha?

meşrulaştırmaya çalışmayın dhkp-c yi. yemezler canım kardeşim.