bugün
- limonlu dondurma8
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır14
- alfa erkek5
- yunanlıların neşet ertaş'ı çalması4
- kelebeklerin bir boka yaramaması8
- kızlar bir rezillik çıkarmayacaksa gidiyorum3
- kadınlar mı daha zeki erkekler mi sorunu6
- baden württemberg3
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek9
- erkek yazara özel mesaj atan erkek yazar3
- makyaj yapan kadın çirkindir3
- en gey özelliğiniz8
- gece havlayan köpek3
- osmanlıca sözcükler5
- tatilbudur tercih etmeyin3
- ağaçtan meyve koparıp yemek2
- charlotte sullivan2
- herkes kendi başlık açıp kendi konuşuyor4
- artı oy alamayınca üzülen yazar modeli3
- bavyera2
- sivrisineklerin şerefsiz olması4
- depresyonun en kötü hali5
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- sözlük erkeklerinin kıskanç ve kompleksli olması3
- aslan2
- daniel günther2
- türk insanın artık hiçbir şeye tepki vermemesi2
- nasreddinhoca2
- birader beyler bay beylerdir2
- odadaki en zeki kişi olmak2
- hayal kurmak2
- bu koyden olsam ne olacak5
- sözlük kızlarına çok kırgın olmak3
- aleyna tilki nin ayakları3
- yağmurcu neden akpli13
- sözlükteki yapay zekaya pandik atmak4
- tantuni6
- türkiye de siyaset2
- yazarların en son bitirdiği kitap7
- kitap kelimesinin arapça çekimleri2
- laiklik elden gidiyah2
- tai lung8
- kabusname2
- lahmacunu çatal bıçakla yemek3
- ioçk'nın mutfağı6
- sözlük içi güzel renkler4
- kadınların bir şeyleri abartması2
- yakışıklı seri katil3
- en güzel bisküvinin probis olması3
- kedi kumu4
taraflı olmayan, belli bir ideolojinin bayraktarlığını yapmaksızın insanlara sizlerin yoğurdunun karası bu dediği için fikirlerini söyleme imkanının çaylak edilmek suretiyle engellendiği değerli mütefekkir, fikir insanıdır.
cemil meriç olayı güzel özetlemiş, düşünce köpek gibi kovalanıyorsa bu ülkeden bir sıkıntı var demektir. ben de düşünce suçluları kervanına katıldım arkadaşlar, ancak bundan eminim, yükselen nesil bizlerin eseri olacak valla bak.
anlıyorum, bu toplumun yumuşak karınları var, aşalım bunları arkadaşlar, bir de benim için hemen troll yakıştırması geldi. akp'yi savunan biri neden hemen trol olur?
trol falan değilim, yazdıklarım tamamı ile kendi fikirlerimdir.
türkiye'nin bu karanlık ve puslu vadisinde ele aldığım tüm olaylar tamamen gerçeklikler üzerine kurulu söylemlerdir.
yeniden birlikte oluncaya kadar kendinize çok iyi bakın.
karadenizliler haricinde tüm ibnelere, kendini gay hisseden, cinsi yönelimini lağımdan yana kullanan kardeşlerime, komşusu dindar iken laiksizm bataklığına düşmüş laik izmirli kardeşlerimden, orasını burasını parçalayarak allah'a ibadet ettiğini sanan moloz dindaşlarıma, taşşaklarındaki kıllar ağırmış olmasına rağmen kendini genç hisseden bedbaht ihtiyarlardan, ölümü bekleyen bir yaşlı gibi karı kız içki alemi olmadan mantar gibi hayat süren mütedeyyin şakirt kardeşlerime kısacası toplumun tüm katmanlarına özellikle gurbet ellerde, alamanyalarda üç kuruş kazanıp türkiye'ye geldiğinde sütlü çikolata ile hava atacağım diye çalışarak imanı sikilen gurbetçi kardeşlerime, azgın dul ve mağdur bayanlarımızdan işsiz aylak gençliğe en derin hörmetlerimle... görüşmek dileği ile.
ama karadenizliler hariç...
cemil meriç olayı güzel özetlemiş, düşünce köpek gibi kovalanıyorsa bu ülkeden bir sıkıntı var demektir. ben de düşünce suçluları kervanına katıldım arkadaşlar, ancak bundan eminim, yükselen nesil bizlerin eseri olacak valla bak.
anlıyorum, bu toplumun yumuşak karınları var, aşalım bunları arkadaşlar, bir de benim için hemen troll yakıştırması geldi. akp'yi savunan biri neden hemen trol olur?
trol falan değilim, yazdıklarım tamamı ile kendi fikirlerimdir.
türkiye'nin bu karanlık ve puslu vadisinde ele aldığım tüm olaylar tamamen gerçeklikler üzerine kurulu söylemlerdir.
yeniden birlikte oluncaya kadar kendinize çok iyi bakın.
karadenizliler haricinde tüm ibnelere, kendini gay hisseden, cinsi yönelimini lağımdan yana kullanan kardeşlerime, komşusu dindar iken laiksizm bataklığına düşmüş laik izmirli kardeşlerimden, orasını burasını parçalayarak allah'a ibadet ettiğini sanan moloz dindaşlarıma, taşşaklarındaki kıllar ağırmış olmasına rağmen kendini genç hisseden bedbaht ihtiyarlardan, ölümü bekleyen bir yaşlı gibi karı kız içki alemi olmadan mantar gibi hayat süren mütedeyyin şakirt kardeşlerime kısacası toplumun tüm katmanlarına özellikle gurbet ellerde, alamanyalarda üç kuruş kazanıp türkiye'ye geldiğinde sütlü çikolata ile hava atacağım diye çalışarak imanı sikilen gurbetçi kardeşlerime, azgın dul ve mağdur bayanlarımızdan işsiz aylak gençliğe en derin hörmetlerimle... görüşmek dileği ile.
ama karadenizliler hariç...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar