bugün

sözlük yazarlarının itirafları

ulan her zaman aklım başına geç gelmek zorunda mı?
mesela az önce bişeyi farkettim. etuuu adlı kullanıcıyla hemen hemen yakın tarihlerde başladık yazmaya adam 964 karmasıyla uçarı oldu. ben 49 la uyuyan dev. girdiğimiz entry sayısında da belirgin bi fark yok. bunun nedeni de ben ilk başlarda trollük yapıp karmamı mahvetmem ve yeteri kadar özen göstermemem entrylerimde. belki özen göstersem de bişey değişmeyecek ama en azından kendimi tatmin ediyorum. edit: etuuu yu hafife almışım gibime geldi lan. adam kültürlü. neyse bunu okumamazlığa gelin. alta geçin. zaten de okuyan yok gibi *
bu sözlükle ilgili küçük bi olay ama bunu gerçek hayatta da yaşıyorum.

üniversiteye herkes hazırlanırken ben pek sallamıyordum. gelecek kaygım da yoktu bişeyler uğruna feda edebilecek bişeyim de yoktu. kendim için zaten hayatta bişey yapmam. evde biri yemek hazır demesin yemek hazırlayıp da yemem o derece.

neyse iyi kötü bi bölüme yerleştim. tamam lan kötü bi bölüme yerleştim. harita mühendisliğine . tabi bundan sıkılınca bıraktım. yani üniversiteyi. bunun sebebi sadece sıkılmam değil aynı zamanda da hayallerimi tam olarak karşılamayacak olması ki şimdi ki istediğim bölüm karşılar mı bilmiyorum.

şimdi herkes keyfini sürerken benim hazırlanıyor olmamdan dolayı mı, tembel olmamdan dolayı mı, yoksa kız işlerini bırakmamdan dolayı mıdır nedir içimde bi sıkıntı başladı gitmiyor. içimdeki sıkıntı fiziksel durumuma da yansıyor işin kötüsü. her zaman bi halsizlik bi kırgınlık var üzerimde. gerekli gereksiz yerde sinirleniyorum insanları kırıyorum. küçük sebepleri bahane göstererek ders çalışmıyorum.

şimdi herkese söyledim beklentiler yüksek ama çalışsam bile verimsiz olduğu için bu beklentileri nasıl karşılayacam ben. zor işim sözlük. cidden zor. biraz da akılsızlık yeminle. napıcam needicem bilmiyorum. iyisi mi bi sigara daha yakıyım.