bugün

galatasaray ın şmp ligi ikinci tur rakibi

muhtemelen galatasaray' ı çok ama çok zorlayacak olan rakiptir.

dortmund gelirse galatasaray' ın hiç şansı yok çünkü dortmund ligde çok iyi gitmiyor ve adamlar iki sene şampiyon olduktan sonra ve kadroyu oturttuktan sonra bu sezon avrupa' ya asılıyorlar.

schalke ve malaga tam galatasray' ın dişine göre rakipler. galatasaray devre arasında iki güzel transfer ile bu takımları eleyebilir.

münih muhtemelen birinci çıkar ve bize gelirse gene hiç şansımız yok çünkü adamlar bu sene gümbür gümbür ilerliyor.

juve, shaktar veya chelsea gibi rakipler aslında galatasaray için gene ideal rakipler ve bir barca, münih, dortmund gelmesindense bu üç kulüpten biri gelmesi daha hayırlı olur.

psg ise inanılmaz bir hücum hattına sahip ama müthiş bir futbol oynamıyorlar. en önemli isimleri ibrahimovic. eğer çıkarlarsa ibrahimovic' in üzerine oynayarak bu takımı kilitleyebiliriz çünkü ibra oranın imparatoru gibi bir şey.

son olarak barcelona ise münih ve dortmund ile birlikte en zor rakipler arasında. barcelona belki eski barca değil, geçen senelere göre daha çok gol yiyorlar ama bizim defans hattını düşününce iniesta, messi, villa gibi oyuncuların neler yapabileceğini tahmin etmek hiç zor değil.

kısaca galatasaray eğer gruptan çıkarsa görünen o ki çeyrek final kapısını aralayamadan döner ama avrupa ligine giderse oranın favorisi olur. yinede takımın alışması ve o havayı tatması için ş. ligi gruplarından çıkmak en iyi ihtimal.

şonuçta unutmayalım ki türk futbolunda yaşanan güzel başarılar hep imkansız dediğimiz zamanlarda gelmiştir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar