bugün

galatasaray ın şmp ligi ikinci tur rakibi

Bi arkadaşım olan kağan : "Ben dedim olum gruptan çıkmayalım, UEFA'ya gidelim diye." Siktiriboktan bir düşünce. Onu zaten yaptık, süper kupayı da aldık, hedef şampiyonlar liginde başarı.

Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır gençler. Hedef gruptan çıkmak öncelikle, bi çıkalım bunu da düşünürüz, o zaman da gelecek. Ama önemli olan güzel oyun ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek, Direk kupayı bile bize verseler, semih kaya , emre çolak , fernando muslera * , dany Nounkeu * gibi genç sayılabilecek, çok şey beklediğimiz çakılı oyuncularımız ile, selçuk inan , burak yılmaz , umut bulut gibi bu takımın gol yükünü üstlenen lokomotif oyuncuların tecrübe kazanması adına bu kadar faydalı olamazdı. Ayrıca fatih terim ile birlikte ilk defa gruptan çıkma sevinci yaşayacak bu takımın bir şeyleri başarma duygusuna bir tuğla daha eklenecek. Türkiye futbolundan bahsediyoruz arkadaşlar. Biz çıtayı hele gruptan çıkma olarak koyalım şimdilik, yarın bıraktığımız yerden alırız. Gazla bir yere kadar, realistik olmak lazım.

ikinci tur rakibi kim olursa olsun, bu takım mücadele edecektir. Rakipler eğer;

- psg
- schalke 04
- malaga
- b.dortmund
- juventus veya s.donetsk veya chelsea
- valencia veya b.münih
- fc barcelona

( sipeyşıl tenks to himsh himsh )

ise, ben buradan Barça ve Bayern Münih dışında ultra zor rakip görmüyorum. Burası CL gençler, her takım taşaklı afedersin.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar