bugün

ankara üniversitesi dil tarih teki teröristler

dtcf de bu tipler yıllardır vardır ve olacaktır. yıllardır kurtaramadıkları bölgeyi kurtarmak için daha çok solucan yetirştirmeleri gerekir. okuldaki ülkücüler olmasa hayatı zehir ederler.

yıllar öncesinden bizzat şahit olunan bir anektod:

bu mal ergenler okulun yemekhanesini kalitesiz! ve pahalı diye protesto etmek istediler. bu arada catering firması da sodexhoydu. hani şu bir çok özel firmanın yemek işlerini yapan standartları gayet düzgün bir firma olan sodexho. yemekhane kapısının önüne stand kurup ekmek içi kısır - evet kısır - dağıttılar bedava. hatta yemekhaneye girmek isteyenlere "dovamıza döstök olun" gibilerinden üstü kapalı tehditlerle engel olmaya çalıştılar. ben bu malları zaten siklemezdim çünkü hakikaten siklenecek tarafları yoktu. ben girdim yemeğimi yedim. millet bu kısırdan yedi. ertesi gün okul topluca kısırdan zehirlendi, millet perişan oldu. kimse de bu sığırlara hesap sormadı. normalde böyle toplu zehirlenmelerde bir şeylerin yapılıyor olması lazım. hiç utanmadan tezgahı toplayıp normal yaşantılarına geri döndüler bunlar da.

sonrasında sodexho "eaah sikerler be" diyerek bıraktı yemekhaneyi. mersinli barzo bir firma geldi bunlara yakın. herkes eski yemekleri mumla aradı.