bugün

yazarların sözlüğe sahip çıkması gerektiği gerçeği

katıldığım bir önermedir, şu açıdan bakacak olursak;

an itibari ile sözlükte :

yazar sayısı 33.688, çaylak sayısı ise 34.649'dur. yani çaylak sayısı, yazar sayısından fazladır ve çaylakların girdiği entry sayısı 207.277'dir. öyle herkes kafasına göre uludağsözlükte yazar olamamaktadır, yazar olmak için beklediğimiz günleri unutmamak gerekir ya da çaylak kalınca yeniden yazar olma isteğini. demek ki bir şeyler yapabiliyormuşuz ki sözlük'te yazar olmuşuz.

kısaca sözlüğün değerini bilmek gerekir, ben bugün başka ismini vermek istemediğim bir sözlüğe üye oldum, öyle bir sözlüktü ki kural yok, çaylaklık süreci yok, format yok, bilgi yok; bol bol küfür var. kendimden utandım oradaki yazılanları görünce benim burada ne işim var dedim, kendini bilmezlerin tatmin olmak için vakit geçirdiği yer. 15 dakika içerisinde pişmanlık duyarak üyeliğimin silinmesini istedim.

sonuçta kimse bizi burada silah zoru ile tutmuyor, bir şeyler öğreniyoruz/eğleniyoruz amacı ile buradayız; bir yazar olarak elbette sözlüğe sahip çıkmak gerekir, ama bunun yanında sözlüğün de bize sahip çıkması gerekir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar