bugün

rusya yı güçlü sanan chp li kafası

gürcistan'da, ukrayna'da, polonya'da, kırgızistan'da, belarus'ta, çeçenistan'da bu aralar epeyce chp'li varmış demek. Eğer bunlar CHP'li değilse Türkiye'deki amerikan iti zibidileri hiç mi dikkate almamışlar acaba?

Gürcistan'da vardı bu itten bir tane. Amerika'ya sırtını dayamış atıp tutarken hani Rus jetini üstünde görünce sprinte kalkıp usain boltu geçmişti. Geçenlerde oldu hatırlasana. Bak rusya onu indirtip kendi adamını seçtirtti, daha dün be oğlum.

Ukrayna da sarışın bir motor vardı, sahi o da Amerika'ya domalıp jandarmalık yaparım, Rusya'nın gücü ne ki diyordu. Şimdi Ruslar bunu hapisaneye mi keraneye mi ne düşürdüler? Daha yeni canım, eski değil.

Polonya hani füze radar sistemi kuracaktı Rusya'ya karşı. Hatırlasana olum, sonra KGB uçağı düşürüp cumhurbaşkanından, başbakana ülkenin ilk elli büyüğünü gömmüştü, sağ kurtulanların kafasına sıktılar. Polonya'da Amerika'nın A sını telaffuz edecek adam bırakmadılar. Çok eski değil be olm, yeni daha, youtube'da var hani.

Hani Kırgızistan manas üssünden siktiretti ya Amerika'yı, neden biliyo musun. Ora Rusya'nın da üssü var, evet evet Rusya siktir ettirtti Amerika'yı ordan.

Belarus'ta Rus yanlısı Lukaşenko var hani, Amerika devirmeye çalışıyor. Anasını sikti Amerika'nın ülkeye sokmuyor yanlılarını. Nasıl mı? Rusya orda bekliyor erkeksen gel diyor.

Hani ÇEçen mücahitler vardı ya? Rusya şimdi onların başına KAdirov diye bir itini koydu. Şimdi Rusya kendi aleyhtarlarını bu kadirovun aslanlarına attırıyor. Olum bu da bu günlerde.

Evet evet güçsüz Rusya. Her yaptığı için Amerika'dan izin isteyip saksafon turlarına çıkıyor.
güncel Önemli Başlıklar