bugün

işler güçler

çok güzel çok güzel! söylenecek söz yok! ama gününün ve saatinin bu kadar değişmesi beni endişelendiriyor. bitmek üzere olan bir dizi hareketleri bunlar. umarım star tv böyle bir hata yapmaz!

büşra pekin bence o kadar kötü olmamış. evet dizi genel olarak yüzü çok fazla tanınmamış oyunculardan oluşuyor. tv izleyiciside bir kaç senedir büşra pekin'in yüzünü çok gördü. yüzü eskidi yani ve ondan garip geliyor. açıkçası bende ecevitli sahnelerde sürekli bkmyi hatırlıyorum. o mutfak ekibi, başta güzel olan ama sonradan aşırı derecede sıkan skeçleri, programları aklıma geliyor ama kızda kötü bir oyuncu değil yani. oyunculuk açısından batmıyor göze ki bence güzelde oynuyor. biraz zaman geçip dizinin içine iyice oturunca bence garip gözükmemeye başlayacak.

söylemeden edemeyeceğim belki spoilerımsı birşeydir dikkat! 14. bölümde zehra' nın parkta bebek arabasındaki bebeği sevme sahnesi gerçekten çok komikti. karakter yalan söyleyemiyordur ve bebeğin annesinin önünde bebeğe karşı çok ilginç sözler sarf ediyordur. sonuçta boklu bebek beziyle dövülen karakter yalan söylemeyi öğrenmeye karar verir.

-ammaaan çirkinliğe bak! kime çektin sen? genetik miras diye borç bırakmışlar, böyle miras mı olur? biyoloji bilimine reddi miras davası açsan yerinde... diye sahne gider ve sonunda bebek beziyle dayak gelir.*

ilgili sahnenin videosu içün; http://youtu.be/17mYSONHO9M