bugün

ben bu yazıyı herkese yazdım

(bkz: #17108364)

saçmalamayama devam ediyorum. Bir önceki yazıda nerede kaldığım önemli değil anlatıcaklarım özerk şeyler diğer yazıyla.

iç işlerinde bağımsız dış işlerinde bağımlı bir yazı.ehe.

insan yeteneklerini nasıl keşfeder? Onları nasıl kullanır? Ben yeteneğim ne? her insanın kendini sorgulama dönemi vardır. hah ben de soruyorum kendime.Lisede kenarından köşesinden sol görüşlü bir fen öğrencisi oldum ama ciddi ciddi yurtdışında iş kurma fikirlerim de vardı bu bir çelişki mi? Direkt sonuç cümlesi yazıcak olursam "ben sözlerimi bir nefeste geride bırakıp sadece sistemin bana verdiği önyargılarla muhafazakar tam teşekküllü bir genç olmak, bu başbakan da kral adam demek isterdim" Dikkat ettiyseniz isterdim dedim.. Çünkü istemeyi istemeyi istemeyi bla bla bla.. istiyorum. Bak kardeş sen zamanında bizsiz olamıyodun ama bi kaç kitap okudun götün kalktı devlete katil demeye başladın şimdi sıra biz de senin ağzına sıçacaz diyolar içten içe.önyargılarım.

toplum yargıları nasıl bişey ki burada düşüncelerimi özgür biçimde dile getiremiyorum. Önyargılarım nelerdi şimdi ne oldu anlatamıyorum.
Statüko benden intikam alıyor.Mısır da Libya da lübnan da ırakta fas ta halkın diktatörlere yaptığı gibi. zamanında onsuz yaşayamadığım yargılar şimdi bana onlara yaptığımı yapmaya çalışıyor. Ama direnicem lan. tekrar ben olucam lan. beni özgür bırakın artık gidin başımdan önyargılar.

Ben tekrar eskisi gibi patronlardan nefret edeyim istiyorum. Ben harbiden hipotalamus olup önyargısız bi insan olmak istiyorum. Burjuvazi için çalışıp, beyin göçü yapacağıma, kendi yurdumda kalıp ne biliyim ev yemekleri yapan, kır bahçesi tadında, pasta börek kokusu içinde kaybolacağım bi yer açmak istiyorum. orda uzakta bi köy olsun istiyorum harbiden. herkesin kaçıp gitmek istediği bi yeşillik bilmem ne hayali varya, hah işte insanlar artık gitsin oraya lan. şu şehrin griliğinden, pisliğinden, yalan dolanından kurtulsun artık lan. şu üç günlük hayatta insanlar artık mutlu olsun da her gün işe söve söve gidip kötü enerjiyi iş yerine, müşteriye, müşteri oradan evine, evindekiler kendi iş yerine, çocuklar okuluna, köpekler bokuna yaymasın istiyorum lan. ama yook seni belirleyen ölçütler var. her ay önüne koyulan, tuttutman gereken bi hedefin var. bitirmen gereken dosyaların, hayatını belirleyecek olan sınavlar silsilesi var. ilkokulda lgs, lisede ygs lys, üniversitede vizesi finali, olmadı dgs si, hadi üniversiten bitti kpss, kpds si alesi, banka sınavı bilmem nesi..ohoooo yoruldum sayarken. Bak hala sınava bağlıyım hala sisteme bağlıyım. Ben ben değilim çünkü bi şeye bağlıyım. özgür değilim lan. Sınırın tam dibindeyim. Bir adım atsam hipotalamusum bir adım atsam türkiye cumhuriyeti nüfus müdürlüğünün bana verdiği isimim.

Ben artık insanlar mutlu olsun istiyorum. hipotalamusun bana verdiği yetki değil hipotalamus olmak istiyorum.Ben Alkali metal olmak istiyorum bir anda tepki vermek falan.. hadi iyi geceler cümleten.

edit= ne kadar çok lan demişim. sinirlendim.