bugün

4 ekim 2012 galatasaray mp fenerbahçe ülker maçı

bu maç bize fenerbahçeli bir malın ne kadar düşebileceğini göstermiştir.

neymiş; galatasaray bütün branşlarda fb'nin gerisindeymiş. ulan denyo, sırf konuşmak için yazıyorsun. aç biraz araştır.

futbolu konuşmaya gerek yok, zaten kimin önde olduğu ortada. mevzumuz şu anda basketbol. asıl sen söyle bakalım hangi yüzle galatasaray'ın fb'nin gerisinde olduğunu iddia ediyorsun?

bu erkekler basketbol ligi tarihçesi: http://tr.wikipedia.org/w...e_Erkekler_Basketbol_Ligi

bu kadınlar basketbol ligi tarihçesi: http://tr.wikipedia.org/w...%C4%B1nlar_Basketbol_Ligi

erkekler basketbol liginde ne kadar rezil bir takım olduğunu cümle alem biliyordu. senin rezillik üstüne rezillikle geçildiğin yıllarda kazandı o "yenilmez armada" lakabını galatasaray. sen ne zaman ki ülkerspor'la takım birleştirip, yetmez gibi bir de ülker'in maddi güçlerini kullanmaya başladın, o zaman başarı elde edildi. kaldı ki takım birleştirene kadar şampiyonluk sayınız sadece 1'di. (BiR!) birleştikten sonra gelen şampiyonlukların da nasıl geldiği meçhul: http://serbestatis.com/baskettedemisikevar.asp

ha bir de mevzuya istinaden şunu da unutmadan ekleyelim: (bkz: 25 nisan 1955 fenerbahçe galatasaray maçı) *
sizde utanma olsa konuşmaz, susup efendi gibi yolunuza bakarsınız. ama nerede?

edit: bir mal da çıkıp baston celtics'le oynayacakları -hazırlık maçı-ndan dem vurmuş. güya üste çıkmaya çalışıyor. ulan angut, sen onunla övünüyorsan sana ne diyelim daha? senin yaşın yeter mi bilmem. kocaelispor 2000'li yılların başında arsenal'le hazırlık maçı yapmış, sahadan 4-1 galibiyetle ayrılmıştı. sen de şu an o kocaelispor'un yerindesin. amele seni.

son olarak: (bkz: koyduk mu)

görsel