bugün

sözlük yazarlarının itirafları

çok yanlış yaptım herhalde bizim için. ve galiba bizde yokuz değil mi? evet yokuz...ne sen varsın ne de ben varım. yine seni katıyorum bak,sen varsın biliyorum oradasın duruyorsun o çok sevdiğim fotoğrafına bakıyorum aynı pozu farklı yerde farklı kişiye vermişsin. çok acı çektim inan,o kadar çok acı çektim ki bu acının beni ne denli bir insan yaptığını çözemedim,çözemediler. senin istediğin adam olsaydım benimle yine olmayacaktın,çünkü ben senin istediğin adam olamayacaktım. sensiz geçen günlerin hepsine küfür ederek uyandım,sigara üstüne sigara yakarken,içki masalarından bir kadeh daha isterken hep sen vardın aklımda. sonra baktım hiçbirisi tat vermemeye başladı. her şey sıradanlaştı,herkes sıradanlaştı,her yer gözümde aynı etkiyi yarattı. sevinçlerim olmadı değil oldu,ama senin yanında olduğum kadar mutlu olmadım o kalibrede mutluluk göremedim. sürekli saçmaladım,sürekli alay konusu oldum ama hiçbirini aklımda senin yokluğun kadar kalıcı olduğunu söyleyemem. yanlız bir insan ne yaparsa onları yaptım ben. kalabalık yerlerde avazım çıktığınca bağırmak istedim yaptım bazende,ama yine sen bana geri dönmedin.
hayatımıza giren ve oradan suçlu ilan edilmeden çıkmamış kimsenin olmadığı bu dünyada ikimizde aynı rolü oynadık. hala ikimiz dediğime bakma,senin yanlızlığında da seni bırakabilmiş değilim. tam dokuz ay geçti var be diyor insan,hakikaten vay be. ben bile bu kadarını düşünmemiştim...koskoca dokuz ayda seni sadece iki kere görmem hala bu sevgiyi nasıl bitiremedi?
iyiki yoksun...olsan belki daha çok acı çekerdim ben. belkide daha çok acı çekerdik. kusura bakma hala ikimizi kullanıyorum. sadece şunu bilmeni istiyorum bu lanet yazıyı okumayacaksın ama ben seni gerçekten çok sevdim,gelsen bu kadar çok sevemem biliyorum,yine de gelmek istersen aldırma gel...sözler nedir ki,neye yarar ki? kırılsak,kırsak kimin umurunda ki? yaralamak kadar sarmayı da bilmeliyiz,sarılmalıyız birbirimize.
gelmek istersen yine gel ben hala fosur fosur sigara içiyor olacağım,sabahlara kadar içki içmiş olacağım,hala bir işim olmayacak,seni sevdiğimi sana belli etmeyeceğim...gelmek istersen gel,ben başka bir limana gitmeden.