bugün

aykut kocaman

fenerbahçe taraftarının beklentilerini karşılamayan teknik direktör.
eğri oturup doğru konuşmak gerekir.
ben her ne kadar beşiktaşlı olsam da fb taraftarı takımları çok kötü bir pozisyondayken bile destek vermekten kaçınmazlar. gelmeyen şampiyonluklar ardından tribünde yönetime , teknik ekibe küfür etmez kimse. taraftarı memnun eden şey fenerbahçe nin çıkıp oynaması dır o kadar, değil mi .

kocaman skor üstünlüğü kurmak için şark kurnazlığı yapan bir antrenör.geniş alanda oynayarak oyunun ilk 15 dakikası deliler gibi gol arayıp bulduğu zaman rolanti ye alan bir adamdır. geldiği günden beri ne olursa olsun takımın en iyilerini sahay çıkarmamaktadır. fb taraftarı önce bunu bir analiz etsin . bundan sonra da krasic,sow,stoch,kuyt asla yan ilk 11 de başlamayacaktır. evet başlamayacak . belki siz fb taraftarı ,30 milyon olduğ söylenen kitle , bu adamın bu oyuncuları oynatacağını sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz.yıldızların yarısını kulübede bırakan bir antrenör ne yazık ki. bu aslında çok yanlış bir hamle değil. bu sayede takım performansı çok düşmeden sezon sonu tamamlanabilir ki geçen 2 sezonda görüldüğü üzere böyle oldu. ancak derbilerde senin kafanda kurduğun şey asla işe yaramaz. özlelikle gs maçlarında. terim zaten savunma güvenliğini riske atarak oyun oynatmayı çok seviyor. sen kontrollü oyununla galatsaray ı yenemezsn hacı. sana bunu sevgili dostun rıdvan dilmen bile mi söylemedi, anlamıyorum.

galatasaray ı yenmen için onlar gibi takım çıkarmalısın sahaya. tabelada 6-7 gol yazsın önemli değil.yenileceksen bile kimse sana çıkıp kızmaz o maçtan sonra niye yenildin diye . ama hiç dğeilse böyle göz göre göre yenilmezsin .o topun peşinden sadece senşn adamların koşmuayacak rakip takımda koşacak .onlar da gol arayacak . nitekim sendn daha çok istediler maçı.yeri geldi 9-10 kişi senin sahanda gol aradılar. fenerbahçe ile kontra yapmaya çalışırsan chelsea, m.city de işe yarar bu gs de işe yaramaz . belki bir gün düşünürsün bunları sayın kocaman .