bugün

ayrton senna da silva

gelmiş geçmiş en iyi f1 pilotu.

imola'94(cuma antremanları)
henüz çaylak pilot barrichello ciddi bir kaza geçirerek hastanaye kaldırılmıştır.kendi ülkesinin vatandaşı olduğu için midir, o an içinde bulunduğu durumdan mıdır bilinmez senna çok etkilenir ve hastanede, genç pilot rubens'in yanındadır.

imola'94(sıralama turları)
ratzenberg'in henüz f1 deki ilk yılıdır(bundan emin değilim), ama bu ilk aynı zaman da son yılı olmuştur.zaten rubens'in olayından etkilenen senna portekiz'deki kız arkadaşını arayarak artık yarışmak istemediğini söyler.ancak yarışa çıkar.

imola'94(yarış)
senna takımdan direksion çubuğunun kısatılmasını istemiştir.takım yeni parça takmak yerine kısaltılan 2 parçayı kaynakla birleştirmiştir.Ve araba tamburello virajındayken direksiyon çubuğu birleşim yerinden kopmuştur.kopan parçalardan birisi sennanın kaskını delmiştir, ayrton senna da silva hayata gözlerini yummuştur.

kendisi de ölümünün aniden ve acısız olmasını istemiştir hep.arabayı tamamen içgüdüsüyle kullanıken(1988 monaco sıralama turları) kendisiyle aynı arabayı kullanan ve pilotajı oldukça yüksek olan alain prost'a 1.5 saniye atmıştır...