bugün
- uludağ sözlük çeteleri9
- en boktan on yıl5
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak5
- anın fotoğrafı12
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- ütü6
- çipli top2
- gammaz başı geldi2
- sözlük yazarları nerede sorunsalı2
- true neden çaylak sorunsalı2
- yüksek sesle gülmek6
- anın görüntüsü14
- hırvatistan14
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- aleyna tilki3
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- ak parti sevdalısı yazarlar2
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- kuran ı kerim meali3
- üçüncü köprünün ucunu istiyorum2
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- red flag erkek listesi9
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- menemen9
- nöbet5
- dr pimple popper3
- kral kaybederse4
- ölüm9
- arnavutluk3
- japonya24
- memati baş3
- saraca bey bey birader2
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- ismet pürmüz2
- ogün samast3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- ekonomi3
- insanlara laf anlatmak3
- iran2
- fabrikaların kalite bölümündeki kızlar2
- velvet11
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- en uzun mesafe4
- türk müsün türkiyeli misin12
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- balık etli mi kuru götlü mü5
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- köfteci yusuf5
- ölümü merak etmek2
işsiz biri olarak desteklemediğim önermedir, tembel biri değilim ama maaşları zamanında alamadığınız bir iş yerinde çalışmak çalışmak değil düpedüz köleliktir, boş durmaktan iyidir ne demek yahu.
bir insan ben işsizim, iş arıyorum bulamıyorum diyorsa geçmişte yaşadığı acı tecrübelerin tekrardan vuku bulmasını istememesindendir, yani iş çok para veren yok muhabbeti.
ne yazık ki mevcut sistem şuanda bunu gerektiriyor yani köleliği açıkcası buna zorlanıyoruz, okumanın ya da belli bir statüde olmanızın malesef bu düzende pek bir faydası yok.
tabi bir baba şirketinde çalışıyorsanız veya eş, dost, akraba yanında bir işiniz varsa bir sonraki maaşınızın zamanın da yatıp yatmayacağı gamı içine düşmezsiniz.
o yüzden yurdum insanı kpss gibi sınavlara girerek belli bir dereceyi tutturma peşine düşüyor. nede olsa devlet işi tıkır, tıkır, düzenli maaş cumartesi, pazar tatil, bir sürü bayram bir çok sosyal hak, vs...
tembel değiliz, çalışıyoruz ancak çalışkan daha doğrusu üretken bir toplum değiliz hırslarımız ve ideallerimiz bu yönde değil, sindirilmiş bir toplumda sürekli sakınarak yaşayan ve bunun vermiş olduğu sıkıntıyı hak arayarak oyalanan ve bu oyalanma zarfında boş takılan aylak bir toplumuz.
bir insan ben işsizim, iş arıyorum bulamıyorum diyorsa geçmişte yaşadığı acı tecrübelerin tekrardan vuku bulmasını istememesindendir, yani iş çok para veren yok muhabbeti.
ne yazık ki mevcut sistem şuanda bunu gerektiriyor yani köleliği açıkcası buna zorlanıyoruz, okumanın ya da belli bir statüde olmanızın malesef bu düzende pek bir faydası yok.
tabi bir baba şirketinde çalışıyorsanız veya eş, dost, akraba yanında bir işiniz varsa bir sonraki maaşınızın zamanın da yatıp yatmayacağı gamı içine düşmezsiniz.
o yüzden yurdum insanı kpss gibi sınavlara girerek belli bir dereceyi tutturma peşine düşüyor. nede olsa devlet işi tıkır, tıkır, düzenli maaş cumartesi, pazar tatil, bir sürü bayram bir çok sosyal hak, vs...
tembel değiliz, çalışıyoruz ancak çalışkan daha doğrusu üretken bir toplum değiliz hırslarımız ve ideallerimiz bu yönde değil, sindirilmiş bir toplumda sürekli sakınarak yaşayan ve bunun vermiş olduğu sıkıntıyı hak arayarak oyalanan ve bu oyalanma zarfında boş takılan aylak bir toplumuz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar