bugün

15 21 mayis mutlu dogum haftasi

Atatürkü seven dinine bağlı olamaz diye ısrarla vurgulamaya çalışan insanların adını koymaya çalıştığı hafta.

Ondan sonra Laiklik ve müslümanlığı ayırmayın diye haykırılıyor.Yahu sen Kutlu doğum haftasının ne olduğunu biliyormusun birdefa diye sorarlar adama.

Hz. Muhammed (s.a.v.)'ın doğumunu kutlayan insanlara ''onlar'' diye hitap etmenin mantığını zaten anlamış değilim.Onlar kim anlamadım?Onların arasında yokmusun?Yani sen müslüman değilmisin?Diyelimki değilsin sen bir ateistsin.Ozaman nasıl %90 ının müslüman olduğu bir ülkede kendi başına birilerine ayar vermeye çalışıyortsun.Üstelik sanki insanlar senin gibi düşünüyormuş gibi algılatıyorsun. .Yada Onlar diye hitap edebiliyorsun.Tamam bir atatürk haftası olmalı ancak neden Hz muhammed için yapılan haftaya ayar verme çabasına giriliyor.Yada sırf öyle bir hafta var diye tepki gösteriliyor.

Ayrıca Hz Muhammedi sevmek Kutlu doğum haftası yapmak ile irana dönmenin alakası nedir?

Ha birde yobaz diyorlarya ben böyle yazınca hani - oy veriyorlar.Asıl atatürkü dine alet etmek yobazlıktır.Benim özetle bu başlıktan anladığım şudur.''Atatürkçü insan Müslüman olamaz.'' Eğer farklı birşey algılayan varsa lütfen bana - oy versin.Böylece algılama katsayımı ölçeyim.

Neyse ben biraz kafamı toparlayayım cidden bayağı karıştı.