bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar32
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- mazot fiyatlarının suçlusu21
- yazarların fobileri15
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları26
- yazarların en malımsı özellikleri12
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- kainatta olan her şey mahlukatın yararı içindir2
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- gecenin geç saatlerinde entry girmek2
- keşke bu yaşanmışlıklar onunla olsaydı6
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı12
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- islamda namaz yoktur37
- barbara palvin gelse reddedecek sözlük erkeği6
- 174 kaslı mühendis9
- erkeklerin birbirine amk demesi6
- ioçk'nın müziği7
- şu an dinlenen şarkı5
- gelecekteki sevgiliye not6
- sözlük yazarlarının saatleri14
- sözlüğün reisi kim anketi19
- yapay zekanın kod yazması3
- nick vermeden bir yazara seslen10
- 195 kaslı pilot10
- barbara palvin mi güzel ben mi diyen sevgili5
- almanya da yaşayan yazarlar8
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı18
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- şeftali11
- şeytanın bile israil'e karşı olması8
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı4
- sözlüğe video yükleyebilmek5
- gereksiz harcamalar yapan insan2
- bu saatte hala uyumama sebebi4
- borsa istanbul5
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- kedi göbeği4
- ismet gürbüz5
- ince parmaklı erkek4
- turşu limonla mı olur sirkeyle mi anketi5
- 12345u3
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- kütüğü mut olan bir erkeği eve damat getirmek4
- gabar'dan petrol buldukça üzülen chp liler5
türk büyükelçiliğinin tam karşısında "kafe kara" vardır. sahibi türk bi abimizdir. Kahramanlar meydanının da köşesindedir bu yer. enfes kadınlar şehridir.( saatte nacar, kadında macar- doğrudur).eskinin hüznü, kapitalizmin tecavüzü arasındadır şu sıralar. gulaşın kavurma şeklinde olanını yemeden sakın dönmeyin! gulaşın çorbası da vardır bizim tas kebabı benzeri acı sosla ve çok sıcak büyükçe bir kasede gelir. tam tarihi filmlerdeki tabak çanak hesabı. palinka çakın. çok sertttir normalde ama %40 alkollüsü daha bi yumuşaktır, iyi gider. yemek öncesi ve sonrası adettir. erik(szilva) ve meggy(vişne-kiraz neyse) benim favorimdi. meyve sebze haline girin. çeşit çeşit salam cennetidir, el işlerini görün aynı bizim köy işi el işlemeleri, danteller, kılıflar... sonra orda geleneksel ev yemekleri, av eti restoranları yaygındır ve kesinlike pahalı değildir. ist.dan sonra ohh be deyip yiyin için işte. macaristan bu konuda bize yakın. keleti tren istasyonu çok eski ve tarihi istasyonlarıdır. şu sıralar tadilatta. burdan batı ve güney avrupaya ve doğuya ukrayna ordan moskovaya kadar her yöne trenler vızır vızır çalışır. sosyalizmin hüzünlü havası o trenlere bakarken sizi çarpar bir de gelip geçen müthiş kadınlar. ama sosyalizmden nefret etmişlerdir, duymak bile istemezler. rusların bıraktığı iğrenç imaj ve uygulamalar bu nefretin nedenidir. türk ve osmanlı tarihini inceleyen önemli araştırmacıları vardır. opera salonunda herhangi bir gösteri izlemek bir onurdur. çok görkemli bir bina filmlerdeki gibi. karamazov kardeşlerin bir uyarlamasını seyrettim. gong vurduğunda ne bir çıt sesi, ne bir kımıldayan, ne bir telefon sesi, ne giren, çıkan. inanılmaz bir saygı ve ilgi. macaristan okuma oranında avrupada en yukarlarda. bir de harika bir sürpriz yaşadım orda olduğum ginler "dream theater"ı hazır elinizin altında yakalanınca gidilmez mi? ne bir güvenlik kontrolü ne bişey rahat rahat girdim. bir baktım herkes ezbere söylüyor bütün şarkıları. grup da delirdi tabi çalarken. dedi ki solistimiz " geçen yaz da festivalde çaldık burda ve ve gerçekten kesinlikle doğru söylüyorum ki budapestede calmaya bayılıyoruz. 2 şarkı daha yaptılar. aman allahım salon çıldırdı, grup çıldırdı. hava atmak için değil heyecanımı paylaşmak adına yazdım. arz aderim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar