bugün

kaldırıma doğurup bebeği bırakan annemsi yaratık

şakirtler böyle bir olayı başı açık bir kadın yapmış olsa neler demezdi değil mi? bunun kapalı olmak ya da müslümanlıkla alakası yok aslında.

bunun müslüman olmuşsun, hristiyan olmuşsun, başın açık olmuş, kara çarşaflı olmuşsun...bunlarla alakası yok, bu tamamen (bkz: insan) olmak ile alakalı. tabi insanlık dil,din,cinsiyete göre belirlenen bir durum değil.

hadi kız küçük , (16 yaşında ama cinselliği 15 li yaşlarda yaşayacak kadar birşeyler bilen biri) aklı ermedi, cahillik etti, çocuğu bıraktı sokakta. (ama cinsellik yaşadı kötü oo kaka falan demiyorum, kişi kendinden sorumlu naparsa yapsın umrumda değil.)
kız küçük yaptı bir cahillik peki ya anne babası? millet duyar komşulara ne deriz tasası ile mi hareket ettiler yoksa şok anı ile mi bırakıp gittiler bu dünyada daha 1-2 kez nefes alabilen bebeği?

eğer milllet ne der telaşı ile kaçtılarsa bak şimdi ne oldu, bütün tv kanallarında gazetelerde çıktın? ozaman ohh iyi oldu be abicim, sen daha ilk kez nefes alan bebeği kaldırama bırakıp gidiyorsan ben sana insan demem, ister kapalı ol, ister hacıya git, ister imam ol, umrumda olmaz, anasına bacısına küfürederim.nasıl bir insanlıktır bu? ya o küçük cocuk o bebeği görmeseydi? ya köpek falan o çocuğu parçalasaydı? nasıl bir durumdur bu?

bunu yaptıysan, sen müslüman olsan ne yazar olmasan ne yazar? iste başını ört, ister çıplak gez, bunu yapacak kadar şerefsizsen zaten senin yatacak yerin yok...