bugün

mühürlü güller

dizide başkan ı oynayan ahmet uz un sarı bıyık a ne kadar çok benzediğini bize fark ettiren diziydi.bıyık denince tabi doktor ayhan gelmeli ilk olarak akla.dizinin başından , dayak yiyip kovulana kadar aynı bıyıkla arz ı endam etti kendileri. belki abartıyorum sanılacak ama o bıyıklarla anca ittihat ve terakki partisi genel sekreteri gibi duruyordu ayhan .yine de olsun diyelim 3 lü taş dan minüre yi tavlayabilmişti de.belki de minüre herif doktor diye vermiştir , olabilir.

ahmet uz dan bahsetmişken kendisini tam geçen hafta bu saatlerde acayip hikayelerde gördük ve dikkat ettik ki hala yaşlanmamış kendileri . dizinin en saf en dürüst karekteri kendisiydi allahı var.ara ara gösterilen flash bag den anladık ki eskiden bir marabanın oğluymuş başkan , daha sonra kazıya kazıya geldi bu duruma koskoca mühürlüye belediye reis i oldu. tek falsosu kayın biraderi olacak gargamel burunlu , boş zamanlarında zorla ruj süren hilebaz hokkabaz daha başka sayamadığım kötü özellikleri olan lavuk un şantajlarını yutmak oldu.onu da esada borçlu ki o olmasa kimse çakamayacaktı durumu , başkan da güme gidecekti arada . çok da iyi evlat yetiştirmiş bizim başkan. biraz da cemal demircioğlu adında kadın düşkünü burjuva ya borçlu onun sayesinde adam oldu esad. belki de g*t korkusuyla gitti o çiftliğe bilemeyiz ama yine de iddia da bulunabiliriz.
arzum olacak manyak bunu bırakmasaydı bu ne halt yiyorum aq ben deyip çiftliğe eğitime gitmezdi.he gitmeseydi ne olacaktı , en azından ölen eski sevgilisinin çaki anası tarafından dere kenarında bıçaklanmayacaktı. bıçak da kahvaltı bıçağını andırıyordu da hadi neyse.

esad a bir şeyler borçlu olan bir kişi daha var o da savcı tevfik.onu kanun namına bafilemeye kalkarken tanıştı canan ile.cinayet olayını tam olarak aydınlatamamıştı manyak arzumun itirafına kadar ama yine de canan ı götürerek başarlı bir puan almıştı benden . he unutmadan eski karısını da götürmüştü bir ara ama hangi ara olduğunu hatırlayamadım . ben bile hatırlayamadıysam canan ve diğer taş lar nasıl anlayacaklardı ki bu kaçamağı . ama kaçamak da ne kaçamak baya pahalıya mal oldu savcıya . sonunda evlendi çürük dişli cananla.daha 5-6. bölümde bu kızda eksik olan bir şey demiştim ama bulamamıştım . önce ar damarında kanaat getirsem de dişleri sonra fark ettim . niye böyle dizi izlerim anlamış da değilim belki de gözlerimi mualla taş ından alamadığım içindir.onu da cemal götürdü anasını satayım .