bugün

ortaöğretim başarı puanı

bu siktiğimin "başarı" puanı şöyle bir şey:

ben o salak saçma yazılı sınavlarda zayıf alıyorum ve 60 "başarı" puanım oluyor.
x kişisi o salak saçma yazılı sınavlarda hep 5pekiyi alıyor "başarı" puanı 90 falan oluyor.

sonra öss denen sınava giriyoruz. ben 210 puan alıyorum ama 60 "başarı" puanım olduğu için otomatikman başarısız sayılıyorum.(ikinci öğretim 2 yıllık falan tutturuyorum)
x kişisi öss'de barajı geçemiyor ve 90 puanda ona eklenmiyor. eee hani başarıydı? ha bu arada o x kişisi kopya falan çekmiyor. gayet derslerine çalışan sabit beyinli bir arkadaş o x kişisi.

şimdi x kişisi mi suçlu ben mi suçluyum yoksa bu salak saçma sistemin kurucuları ve savunucularımı göt lalesi?

afedersin ama sikerler böyle sistemi.

belki ben kendimi öss'ye göre hazırladım???? belki yazılı sınav bana göre değil. belki ben test sisteminde başarılıyım???? ne hayatlar harcandı böyle...

ha şimdi değişmiş daha berbat olmuş. (#15658059). eh ömer dinçer'in sıfata bakarsanız neden böyle olduğunu anlarsınız zaten. ondan önce pkk konserlerinde protokolde yer alan nimet çubukçu vardı... insan düşündükçe sıyırıyor. kalbim sıkışıyor.

buyrun: http://www.youtube.com/watch?v=oZ3VSMCeEac
© copyright 2005 - 2026