bugün

gençlik kamplarında haremlik selamlık dönemi

devletin milleti kutuplaştırma çabaları içerisinde almış olduğu başka bir süper zeka ürünü karar.

ayrıca bence daha da sıkı bir ayrışma yapabilirler. efendim mesela kızları da kendi aralarında türbanlılar türbansızlar diye ayırsınlar. böylece türbansız olanlara farklı gözlerle bakabilirler ya da ne bilim şunun kaşı oynuyor bunun gözü oynuyor diye fişleyebilirler de. erkekler için ise namaz kılanlar, kılmayanlar veya alkol alanlar almayanlar şeklinde bir ayrım da olabilir.

hani daha da keskin ayrışmalar olsun ki gençler "aq nereye geldik biz s.kerim böyle kampı" deyip çekip gitsinler başka yolu yok çünkü. hakikaten beyin yerine lahana mı var bazılarının kafatasında anlamıyorum. hepsinin bilinç altında küçük hüseyin üzmezler var aha şuraya da yazıyorum. gelişiyormuşuz da büyüyormuşuz da şöyleymişiz de böyleymişiz de. beynimizi bırakmış bir şekilde büyüsek kaç yazar büyümesek kaç yazar.

hemen çıkıp eskiden de böyleymiş ya bıkbıkbık diyenler için peşin edit çakim: arkadaş madem eskiden de böyleydi sonra niye değiştirdin bırak kalsaydı. madem değiştirdin ileriye yönelik bir adım attın üzerinden 6 koca yıl geçmiş şimdi niye geriye dönüyorsun. cevap basit vakti zamanında halkı rahatlatarak bakın biz aslında düşündüğünüz gibi bağnaz, yobaz değiliz böyle şeylere de açığız izlenimini yaratmaktı. e tabi adamlar şimdi herşeyi ele geçirip, güç bende artık moduna girdiklerinden atılan her bir ileri adım için 2 geri adım atarak mehter marşını yanlış ezberlemiş olduklarını da bize gösteriyorlar.