bugün

deniz gezmiş in terörist olduğu gerçeği

Doğrudur. Mevcut duzene, devlete başkaldırmistir. Devlet gözünde haindir.
Aynı m. kemal atatürk gibi, osman gazi gibi, ernesto gibi. Bunlardan tek farkı başarılı olamamasidir. Bü yüzden saydiklarim, halklarini bagimsizliga götüren yolda liderlik ettikleri için bugün kahraman, denizler ise faşist devlet tarafından, amaçlarını gerceklestiremeden katledildikkeri için haindir.
Denizler'in asılmalarına yol açan eylemlerin çoğu bugün suç bile değil. Şakirtlerin babalari bile, darbeciler haksızdır diyor ve sözde yargiliyor onları. Ama bu babalarin talihsiz tohumları, anlamadan bilmeden, ordan burdan duyduklari ile gerçek kahramanlara bok atmaktan geri durmuyorlar.
Abd askerleri türk askerlerinin başına çuval geçirmişti hatırlarsanız, bi filmde de bunun intikamı alınmıştı ve sizler gurur duymustunuz film icabı bile olsa alınan öcden. Deniz bunu gercek hayatta yapmıştı, amerikanyalilara haddini bildirmişti. Bü yüzden asildi zaten. Ama egemenler tarafından kör edilmiş sizler, bunları gormekten acizsiniz.
Taptiginız şeyh pensilvanya'dan malı götürür, seçtiğiniz hükümet emperyalistlerin uşağı olmuş. Tabi ki Göremezsiniz amk.

Yaşasın tüm dünya halklarının kardesligi!
güncel Önemli Başlıklar