bugün

gay olduğu anlaşılan birine verilecek ilk tepki

A- aa "gay" misin benim lezbiyen arkadaşım var onla tanışmak istermisin?
b- niye isteyeyim?

a- bilmiyorum gayım dedin aklıma o geldi ilk, neyle besleniyorsunuz siz ?

b- Nasıl yani ?

a- Yani normal yemeklerdenmi yiyorsunuz ?

b- Sacmalama.

a- Peki günde kaç saat uyuyorsunuz, güzel bi hatun geçince "off göte bak" demek gelmiyormu içinizden?

b- Bazen aklımdan geçiyor ne güzel kalçaları var diye tabi, ne gereksiz bir soru bu ?

a- Bilemedim ki şimdi hiç gay tanımadım ne soracağım bilemedim, götünün kıllarını alıyormusun peki?

b- Sen almıyormusun ?

a- Hayır yumak yumak kıllı bir götüm var, evet düşündümde çok kötü bir görüntü, aynadan bakıyorum bazen öff sivilceli bide.

b- Ben bedenime bakıyorum, tüylerimide alıyorum, fakat bu alakasız soruları neden soruyorsun

a- Bilemedim ki ben onu, anan baban yokmu senin kızmıyorlarmı sana ardını dövdürüyorsun diye?

b- kaç yaşındayız yahu, sen sevgilinle yaşadıklarını anlatıyormusun onlara? sen neden bahsediyorsun böyle, sen kaç yaşındasın bakayım?

a- 21

b- hahahahha, gay görmedinmi sen daha önce hiç?

a- Hayır..

b- korkma tamam gel gel otur şöyle, gel titreme yahu otur rahat ol, adam yemeyiz.

b- Garson bakarmısın, bana bir vodka arkadaşa?

a- ben bira alırım.

b- evet birde bira!

b- avuçlarını açarmısın, bak şu nasırları görüyormusun

a- evet?

b- işte sen o nasırları daha çook uzuun yıllar taşıyacaksın

a- "karıya gidiyorum" ben her hafta

b- evet düzenli seks ömrü uzatır demek istedin sanırım, tabi biraz kabaca oldu karşı cinse eşya muamelesi değil mi

a- eşya değil karı işte bildiğin siz bilmezsiniz

b- Anlıyorum..

a- osuruğunu tutamadığın oluyormu hiç böyle olmadık yerde zart diye koyverdiğin falan ?

b- oha, nereden üretiyorsun böyle soruları sen, ne kadar ötekileştirmişsin ahlaki tanımlamalarına uymayanı sana öğretileni nasıl benimsemişsin doğuştan kodlanmış gibi, sen nasıl bir makinasın evlat

a- makina değilim ben! biz delüğanlıyız

b- anlıyorum

(Böyle gider)
© copyright 2005 - 2026