alternatif öss soruları

T.C.
Universität zu Köln Üniversitesi
Cihan Harpleri Araştırma Enstitüsü
Analitik Tarih Dersi
Final Sınavı

SORULAR

1. Kaçıncı Cihan Harbinde, karaçalgıcıların ve kavrukçocukların da âşık olabileceklerine inanılmamıştır?
2. Aşkına inanılmayan çocukların bileklerinden süzülen karakan nereye akar?
2. soru için açılama:
Yani burada sorulmak istenen; altmış santimlik cetvelle birlikte odamda bıraktığın maket bıçağıyla parçalanmış bileklerimden süzülen alkarakızıldoru sıvının, sokaklar tenha kalsaydı gerçekleşecek bir masumiyet yitimine mi, yoksa Porsuk çayının nerden yüklendiğini bilmediğim sularıyla birlikte, üstünde gül-güleç yüzün ve ceylan bakışlarınla karşılaştığım eski köprüye doğru mu aktığıdır?
3. Kaçıncı Cihan Harbi, hangi kentte yapılmış ve nerenin kapılarını türkiyedilkurumunun karasularına açmıştır?
4. Kaçıncı Cihan Harbinin karasularından süzülen kan, arzuya teslim olup âşık oldukları kadınların ruhunu kirleten çocukların paramparçaya bölünmüş utançlarından akmaktadır?

NOT2: Her soru 23 puan, 3 korner bir penaltı.
NOT: Sınavda türkdilkurumu(eski adıyla türk dili araştırma kurumu) sözlüğü(23. Baskısı hariç), atlas, cetvel ve maket bıçağı kullanılabilir ama çalgıcıçocukların âşık olabileceklerine ve güneş etrafında dönen pervaneböceği dünya(mız)dan cesaretli davranarak masumiyetlerini yitirebileceklerine inanılamaz.
NOT3: NOT 2 maddesinde “Her soru 23 puan, 3 korner bir penaltı.” biçiminde yazılan ifade, türkiye dil kurumu(daha da eski adıyla türk dili tetkik cemiyeti) tarafından “Her cevap 23 puan, 3 köşe vuruşu bir ceza atışı” biçiminde değiştirilmiş; ibnehakemler ve namusuzbakkalların bu değişikliğe itirazı olmamıştır.
NOT4: Ne sorduysam ona yanıt verin. Kısa ve anlaşılır cümleler yazın. Okunaklı yazın.
NOT5: Kopya çekmeyin, çekerseniz de benim yaptığım gibi italik (boynubükük) yazın hepsini.

Başarılar.
***
SORULARA CEVAPLAR
1. ...
2. .....
3. .......
4.
***
Sınavdan az evvel çıkmış kurutenli talebelerin, eski köprü üstünde konuştuklarıdır:
Talebe A:Hoca kazık sormuştu soruları! (şerefsizhoca, orospuhakem, namussuzJudas, ibnebakkal) Zaten ben de; saçlarının telini ve yüzünün izini yastığımda bırakıp gittiğin günden beri elektrikler kesik olduğu için ve saatimi bu iklimde geç doğan ve erken batan güneşin ışığından yararlanabilmeye ayarlayamadığımdan çalış(a)mamıştım.
Talebe B: Siktir et oğlum... Gel... Lidl’dan şarap alıp içelim.
Talebe A: içelim anasını satıyım... içelim, güzelleşelim...