bugün
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- arkadaşlar bakar mısınız9
- müzik haramdır5
- karşı cinste çekici gelen şeyler5
- gir içime hünharca11
- satranç haram yasaklansın15
- dinlemeyi bilmek5
- hayatının geri kalanını belirleyecek mesaj4
- uludağ sözlük online sayısı5
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- kürt mutfağı7
- true yazar mı sorunsalı4
- faik öztrak4
- eğirdir gölü3
- götü başı ayrı oynayan insanlar3
- gocu43
- beyazsemsiyeliyabanci48
- recep tayyip erdoğan8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- en sevilen meyveler8
- kürt kültürü3
- kızının düğününde oynayan baba8
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- the gilded lily3
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- sssilvermist11
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- şovalye ruhlu erkek2
- bu devirde fes giymek5
- ona bir şey söyle18
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- opi2
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- buddy dude20
- ısparta10
- yagmurcu6
- taziye çadırı2
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- kürdistan3
- togg'a lpg taktırmak11
- ets tur ile balayının zehir olması2
- yapay zeka moderatörü17
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip5
insanın sporunu , sigarasını , koşmasını , merdiven çıkmasını , yürümesini , kısaca gündelik faaliyetlerini kısıtlayan , düşmanımın başına verilmesini istemedigim bir nefes darlıgı problemi.
2 yaşından 15 yaşına kadar astım-bronşitle boğuştum. çok zor onlar , aylar ,yıllar geçti. geride bıraktım. arkadaşların koşarken heves edip sende başlarsın koşmaya.. ardından yavaş yavaş öksürmeye başlarsın ama takmazsın devam edersin alabildiğne hızla. artık seni koşturmayacak hale gelir. hepsi koşar gider. sen orada boğazının yerinden fırlayacagını sanarak öksürmeye devam edersin. spreyin varsa şanslısın yanında.. yoksa götürülürsün oksijen çadırına.. nefes almanın kıymetini o zaman anlarsın. spor yapmanın kıymetini o zaman anlarsın. koşmanın , oynamanın kıymetini o zaman anlarsın. düzelir eve gelirsin , bir bir öğütleri beyninin en derinine yerleştirmek zorunda kalırsın çünkü şakaya gelmez yaşayacakların. her zaman diken üstündesindir. gidip mahallenin yaşlı adamının bahçesinden erik çalamazsın , tenezzül edemezsin. öyle bir lüksün yoktur. aldıktan sonra enerjinin yettiğince koşup kaçamazsın çünkü. ya da mahallenin veletleriyle bir sokak maçı yapamazsın. terleyemezsin de mesela. terinin sırtına, cigerlerine yapışmaması gerekir. en ufak terde gidip ya sırtına havlu alırsın ya atletini yenilersin. tabii öksürük koması da cabası. velhasılıkerim gercekten zor hastalıktır.
2 yaşından 15 yaşına kadar astım-bronşitle boğuştum. çok zor onlar , aylar ,yıllar geçti. geride bıraktım. arkadaşların koşarken heves edip sende başlarsın koşmaya.. ardından yavaş yavaş öksürmeye başlarsın ama takmazsın devam edersin alabildiğne hızla. artık seni koşturmayacak hale gelir. hepsi koşar gider. sen orada boğazının yerinden fırlayacagını sanarak öksürmeye devam edersin. spreyin varsa şanslısın yanında.. yoksa götürülürsün oksijen çadırına.. nefes almanın kıymetini o zaman anlarsın. spor yapmanın kıymetini o zaman anlarsın. koşmanın , oynamanın kıymetini o zaman anlarsın. düzelir eve gelirsin , bir bir öğütleri beyninin en derinine yerleştirmek zorunda kalırsın çünkü şakaya gelmez yaşayacakların. her zaman diken üstündesindir. gidip mahallenin yaşlı adamının bahçesinden erik çalamazsın , tenezzül edemezsin. öyle bir lüksün yoktur. aldıktan sonra enerjinin yettiğince koşup kaçamazsın çünkü. ya da mahallenin veletleriyle bir sokak maçı yapamazsın. terleyemezsin de mesela. terinin sırtına, cigerlerine yapışmaması gerekir. en ufak terde gidip ya sırtına havlu alırsın ya atletini yenilersin. tabii öksürük koması da cabası. velhasılıkerim gercekten zor hastalıktır.
Gündemdeki Haberler