bugün

evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayan türbanlı kız

iyidir iyidir. biraz beyin jimnastiği yapalım...
efenim, bu ülkede "kapalılar" olarak nitelenen zümre büyük bir aile baskısı içerisinde yetişmektedir. bahsi geçen kapalı bayanlar ki bunlara türbanlı demenin hiçbir sakıncası olduğunu düşünmüyorum, dinlerinin emrettiği üzere cinselilliği evlenmeden yaşayamamaktadırlar. bunu takiben bu "kapalı" bayanlar doğal ihtiyaçlarına boyun eğrek veya bir şekilde eğdirilerek dinlerinin günah saydığı biçimde davranmak zorunda olurlar. buraya kadar herşey tamam.
şimdi; öncelikle cinselliğin kimsenin tekelinde olmadığını belirtelim. gönül ister ki herkes cinselliğini doyasıya yaşayabilsin, ancak ülkemizde veya dünyanın belli kesimlerinde cinsellik unsuru büyük bir duvarla karşılaşarak engellenmektedir.
baskı geçmişten bugüne yapay insan karakterleri yaratmıştır. bu karaktere mensup insanlar bu yolu isteyerek seçmiş olmayabilirler. ancak gelmiş oldukları hal iki yüzlü, kişiliksiz ve evet "tiksinilesi" bir haldir. ilk entry de belirtildiği gibi cinselliği yaşadığı için değil, bu durumu gizlediği için. belki de kendinden dahi tiksinir hale gelmiştir.
hangi görüşe mensup olursanız olun, cinselliğinizi hangi şekillerde yaşarsanız yaşayın bu sizin bileceğiniz iş, ancak karakterinizi yerle bir edip aile,din, devlet baskısının yarattığı popüler kültürün bir ferdi olmayın. işte tiksinilesi bir nokta daha...
önemli olan kafanın içini kapatmamak diyerek bitirelim...