bugün

halk plaja hücum etti vatandaş denize giremiyor

köylü milletin efendisir denip şehir merkezlerine köylü kıyafeti ile alınmayan bir halka karşı uygulanan politikanın devamı niteliğinde bir gazete başlığı.

ne acıdır aynısı bugün olmakta. kemalist tayfanın serzenişi hep bu yöndedir. serdar turgut bir yazsısında beni oldukça şaşırtmış ve bu konuya değinmişti.
"artık heryerdeler" gibi bir tabir çıktı günümüzdede.

o muhafazakar türk insanının bir yerlere gelmesi bile bir serzenişe sebep oldu. nasıl olurda başörtülüler evlerine tıkılmazlar" kamu veya özel sektörde nasıl olurda önemli konumları işgal ederlerdi.

bir çobanın oyu nasıl olurda göz önünde olan vatandaş ile aynı olabilirdi. kendince çağdaş ve elit zihniyetin oyları 2 veya daha fazla sayılmalıydı.

işte bugün o zorunlu çağdaşlaştırmaya karşı gelen bir grup artık öc alıyor. kendince oldukça haklı. bugüne kadar bürokrasi ve kamuda yerleşmiş olan kemalist zihniyetin sözcüleri feryad ediyor kadrolaşma belli kesimlere yapılıyor diye. belli denilen kesim ise o bildiğiniz akp zihniyeti.

not: akp yandaşı şakirt gibi isnatların şahsımda bir anlamı olmadığı gibi sıradan vatandaşın yani halkın yanında olduğum sürece her sıfat kabulümdür.