bugün

satanist olmanın suç sayılması

satanizm, danixadem in kesinlikle onaylamadığı* saçma bir şey olmasına rağmen. mantıklı düşünebilen ve ön yargılarından arınmiş insanların suç sayılmaması gerektiğini anlayabileceği durum. insanın can ve mal güvenliğine, huzuruna engel teşkil eden bir uygulama yapılmadığı sürece adı ne olursa olsun herkesin kendi inancını yaşama özgürlüğü vardır. bırakılması gereken ön yargılardan biriside kedi kesmedir, * müslümanların kurban bayramında koyun-dana vs kestiği düşünüldüğünde, kedi kesenlere diyecek pek laf bulunamamaktadır.

ancak işin öbür boyutu, satanizmin mevcut ülkemiz durumunda serbest bırakılamayacağıdır. çünkü müslümanların bile birlikte yaşamayı beceremediği bir gaflet çağında, kendini satanist sayan bu şahsiyetlerin sadece şeytana tapmakla kalan, kafası tamamen boş olmayan ve toplumda yaşama kurallarını algılayabilmiş kişiler olup seçimlerini gerçekten bilinçli yapabilmiş olma olasılığı yoktur. yani işin türkçesi hiç arena programında esrardan kafası dumanlanmamış saçı sakalından ayırt edilebilen, hayatta dikiş tutturabilmiş ve de (en önemlisi) "niye satanizmi seçtin?" diye sorulduğunda makul cevaplar verebilen bir satanist gören olmuş mudur ? cevap hayır ! zaten türkiyede satanizm düzene baş kaldırı olarak yapılıyor...

işte bu yüzden satanizm medeniyeti sindirebilmiş toplumlarda, şuurlu şekilde dinini seçebilen kişiler arasında uygulanıyorsa serbest bırakılabilir. ama günümüzde serbest bırakılması başta onlara bu özgürlüğü kazandırmış olan toplumun başını ağrıtır.