bugün

game of thrones

ne güzel, ne kaliteli bir dizidir bu. artık başlasa da bitse bu hasret bitse dediğimiz dizidir. yeni sezona 1 nisanda başlanacakmış. 'the cold winds are rising' ikinci sezonun repliği olsa gerek. her ne kadar dizi yapımcıları karakterlere fazla bağlanmaması tembih etseler de, şimdiden jon snow'a bağlanmış bulunmaktayız. karakter analizlerim:

jon snow: dizinin en dışlanmış karakteri. ikinci sezonda şansının daha döneceğine inanıyorum şahsen. arya karakteri ve tyrion iyi davranmıştır bu karaktere. sur'a gittiğinde bile zorluklardan tek bahseden tyrion olmuştur heralde.

eddard stark: sen en onurlusuydun bu dizinin. kızların için onurunu feda ettin. ne için? boş yere. yazık oldu be sana. üzdün bizi eddard.

tyrion lannister: bu adamı seviyorum, zekasını, kendiyle barışık olmasını. gerçeklerden kaçmamasını. o her şeyden önce bir yalancı değil. en iyi özelliği de bu galiba.

arya stark: en sevdiğim karakterlerden. snow'a davranışlarını en çok beğendiğim karaktersin. baban öldüğünde sana gerçekten acıdım. sansa'nın aksine sen tam bir stark'sın.

sansa: salak. bildiğiniz salak. joffrey'in gerçek yüzünü gördün ya, oh olsun sana. ayrıca senden nefret etmemin nedenlerinden biri de snow'a olan davranışların. sen jon snow'dan daha piçsin.

catelyn: iyi hoş kadınsın da jon snow'a karşı triplerini çekemiyorum be kadın senin. kendine çeki düzen ver. çocuk kardeşiyle vedalaşmaya gelmiş, taa sura gidiyor, sen hala triplerdesin. sansa'nın senin kızın olduğuna şaşmamak gerek.

khal drago: 'dağ gibi bir yiğide, kıydı geçti sanki vakit' diyorum senin için sadece.

cersei lannister: tam bir pislik. geberesice. en az joffrey kadar.

daenerys targaryen: çok seviyorum bu kızı. ikinci sezonda aslında en çok merak ettiğim karaktersin çünkü. çok akıllı ve çok güzel.