bugün

o ses türkiye

Hülya Avşar'ın takımındaki herkes detone oluyor efendim. Tamam kendisi zaten çalıştıramaz da, koçlar falan var. Onlar da mı çalıştırmamış garibanları. Diğer takımlardaki yarışmacılar fena değil. Hadise'nin kızlarının hepsinin sesi çok sağlam. Bu programla anladık ki, Hadise'nin kendisinden güzel sesleri duyma ve duyurma konusunda kompleksi yok. Fakat Hülya Avşar, kim iyi söylese onu eliyor. Acun ile aralarında bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. Zira ilk elenen kız, anında Yok Böyle Dans programına geçti vokal olarak. Bir boklar dönüyor ama tam anlayamadık.
Murat Boz da, kıyafetlerini sergilemek ve espri yapmak için gelmiş. bir de o travesti görünümlü keçi sesli karıya * neden o kadar pirim verdi anlamadım. Mustafa Sandal desen, yarışmacılar kimin şarkısını söyleyecekse, telefonla onu aramış önceden. Vokalist diye yamayacak herhalde bunları. Yine içlerinde en aklı başında olan o ama, hakkını yemeyeyim.
Kısacası asıl bu Acun Ilıcalı hiç güven vermeyen bir adam. Kafasına göre kural ekliyor, çıkarıyor, kol gibi sözleşmeler imzalatıyor insanlara. Televizyon tarihinin en zeki adamlarından bu adam. Ama çok tehlikeli. Demedi demeyin..