bugün

galatasaray artık türkiye nin takımı değildir

galatasaray takımının tutmuş olduğu yolun yol olmaması neticesinde bundan böyle tüm türkiyenin takımı olamayacağı gerçeğinin bir başka ifadesidir. bu ve bunun yardakçıları sadece taraftarının takımı olmaya devam edeceklerdir, orası ayrı.

şimdi, kapıcısından başkanına ordan da en medeniyet yüzü görmemiş taraftarına kadar şike soruşturmasında fenerbahçenin üzerine çullanmayı sportmence mücadele etmenin de üzerinde gaye edinmiş bu güruh, bu uğurda her türlü ispiyonculuğu, hainliği, kancıklığı, eski başkanları da dahil her türlü adam satmayı sergilemekte hiç bir sakınca görmemeye, kendi yazdığı senaryoyu önce uefa ya, sonra tff ye maletmeye, mahkemeden ne çıkacağı belli olmadan bakın uefa da bunu istiyor kancıklığına devam etsin bakalım. geleceğin türkiyesinde hangi konumda yer alacağını hep birlikte göreceğiz.

neymiş? küme düşürmek için kanaat yeterliymiş. sen sınava girsen sınav sonuçunda da birileri çıksa sen bu sınavdan kopya çektin, seni sınıfta bırakıyoruz, kanatimize göre kesin kopya çektin ve bu cezayı hakettin deseler kabul eder misiniz, ulan ibneler?

başka? başka bir de telefon dinlemelerine takılan başkanın ve birilerinin bir takım geyikleri varmış. ulan bu adamlar zaten zengin, zaten güçlü. futbol aracılığıyla kazanacakları paraya mı ihtiyaçları var? tam tersine parasını ve vaktini bu uğurda harcıyor. çünkü futbol ona göre hayat demek. hayatı buysa geyiğinin konusu da başja ne olacak?
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar