bugün
- nervio20
- şizofren denilince akla gelen ilk yazar9
- hangi sözlük kızının eteğinin altındayım4
- tembel avrat böreği5
- sözlük kızlarının kahveleri9
- arkadaşlar galiba kavga var6
- erkeklerin taciz edildiği anlar3
- uludağ sözlük size ne kattı13
- kavga edenlerin hep aynı kişiler olması5
- arkadaşlar moralim çok bozuk3
- etek dikmelik sözlük kızı4
- hasmet ibriktaroglu3
- ne gerek var kavgaya haydi eller havaya3
- şarapçının birden tayyipçi olması7
- şarapçı koala yalnız değildir8
- tayyip bey yaşayan en büyük devrimci liderdir6
- aykolik adamdır4
- fusya semsiyeli yabanci14
- sarapci koala42
- sözlükte yazan ünlüler3
- çomar saldırısı2
- keşan4
- bir kadının en zevk aldığı an5
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı20
- kuş fotoğrafçılığı2
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i7
- dışarıdaki insanların çok iyi olması3
- recep tayyip erdoğan8
- 73m512
- mel mel bey birader2
- friedrich hegel la bi cay icek13
- mutlu ama tekerlek olsun4
- sözlükteki mağara adamları3
- dinen kabul edilir ağlama biçimi3
- amin feryadi2
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- kıvırcık saç8
- yazın anlamının kadın ayağı olması3
- sigara içmeyenleri anlamamak5
- sorgulanmayan eğitim2
- serhat kılıç20
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek5
- melissa vargas'dan tokat yemek5
- barbunya2
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi5
- gece 2 de komşu kızının balkonda seksting yapması4
- sevmediğiniz insanla devamlı karşılaşmak3
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü13
- 2026 ekonomik krizi2
su götürmez gerçeklik...
elalemin ne içkileri var anasını satayım; bacardi örneğin...
adamlar bacardi' yi sadece bir malzeme olarak kullanıyor, esmer şeker, nane vs ekliyor hop shakera da çalkalıyor, havana mojito yapıyor. elin rus' u vodka-soda-limon üçlemesiyle harikalar yaratıyor olmadı white russian yapıyor ki anasın siker öyle bir kokteyl ortaya çıkıyor.
sek bir şey içiyorlarsa da visky gibi mucize bir iskoç icadı var. bira desen insanı çarpmadan muhabbet edebileceğin bir içki, bir misyonu var. şarap desen, başlı başına bir kültür, fransızlar' ın şarap kullanarak yaptıkları yemekleri meşhur örneğin.
ya rakı neyin nesi lan! katığı su olan içki mi olur amk, bu nasıl bir zevksizlik, bu nasıl bir avamlıktır? böyle bir saçmalığın örneği olamaz. ha yunan içkisi ''uzo'' yu örnek verir şimdi bazı andavallar. ulan uzo ile rakı bir mi ? adamlar anasonu dozajında ispirto tadı vermeden eklemişler, rezene ile tatlandırmışlar, içimi hafif en azından.
zaten rakı denilen şey, uzo' nun çakmasıdır. müslüman ülkenin içki kültürü mü olur amk. bariz rumlar' dan aşırmışlar onu da tam becerememişler ki rakı gibi ucube bir içki çıkmış ortaya.
konuştursan bizimkileri; baklavayı, hacivat karagöz' ü bizden çaldılar derler. iddia ediyorum rakı uzo' nun kötü bir taklididir o kadar.
sek içsen adamı bayar, ispirto tadından lanet edersin muhabbeti daima boka sarar. mangalın yanında içmek zaten başlı başına bir rezalet. kokteyli siksen olma zaten.
çok şükür bu berbat alışkanlığı yıllar önce bıraktım. nasıl mı? rakı içecek kadar düşük bir insan olmadığımı anladım.
bir de rakı adabı falan gibi şeyler uydurmuşlar, bu boktan içkiyi aklamaya, sanki çok matah bir şey gibi yutturma çabasına giriyorlar. bir takım şaklabanlar. götümle gülüyorum kendilerine, böyle bir saçmalığın adabı mı olur amk.
size de tavsiyem bu boktan içkiyi derhal bırakın zira saçmalığın daniskası.
elalemin ne içkileri var anasını satayım; bacardi örneğin...
adamlar bacardi' yi sadece bir malzeme olarak kullanıyor, esmer şeker, nane vs ekliyor hop shakera da çalkalıyor, havana mojito yapıyor. elin rus' u vodka-soda-limon üçlemesiyle harikalar yaratıyor olmadı white russian yapıyor ki anasın siker öyle bir kokteyl ortaya çıkıyor.
sek bir şey içiyorlarsa da visky gibi mucize bir iskoç icadı var. bira desen insanı çarpmadan muhabbet edebileceğin bir içki, bir misyonu var. şarap desen, başlı başına bir kültür, fransızlar' ın şarap kullanarak yaptıkları yemekleri meşhur örneğin.
ya rakı neyin nesi lan! katığı su olan içki mi olur amk, bu nasıl bir zevksizlik, bu nasıl bir avamlıktır? böyle bir saçmalığın örneği olamaz. ha yunan içkisi ''uzo'' yu örnek verir şimdi bazı andavallar. ulan uzo ile rakı bir mi ? adamlar anasonu dozajında ispirto tadı vermeden eklemişler, rezene ile tatlandırmışlar, içimi hafif en azından.
zaten rakı denilen şey, uzo' nun çakmasıdır. müslüman ülkenin içki kültürü mü olur amk. bariz rumlar' dan aşırmışlar onu da tam becerememişler ki rakı gibi ucube bir içki çıkmış ortaya.
konuştursan bizimkileri; baklavayı, hacivat karagöz' ü bizden çaldılar derler. iddia ediyorum rakı uzo' nun kötü bir taklididir o kadar.
sek içsen adamı bayar, ispirto tadından lanet edersin muhabbeti daima boka sarar. mangalın yanında içmek zaten başlı başına bir rezalet. kokteyli siksen olma zaten.
çok şükür bu berbat alışkanlığı yıllar önce bıraktım. nasıl mı? rakı içecek kadar düşük bir insan olmadığımı anladım.
bir de rakı adabı falan gibi şeyler uydurmuşlar, bu boktan içkiyi aklamaya, sanki çok matah bir şey gibi yutturma çabasına giriyorlar. bir takım şaklabanlar. götümle gülüyorum kendilerine, böyle bir saçmalığın adabı mı olur amk.
size de tavsiyem bu boktan içkiyi derhal bırakın zira saçmalığın daniskası.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar