bugün

biscolata mood reklamı

biscolata starz reklamlarındaki yakaladıkları başarıdan dolayı devam niteliğinde olan reklam serisidir. üründe hedef kitleyi 20-40 yaş arasındaki çikolatayı ve kaslı erkekleri seven kadınlar oluşturuyor.

şimdi gel gelelim reklama;

reklam bizim bir türk, bir fransız ve bir italyan fıkralarını andırıyor. çünkü reklamda ispanyol carlos efendiyi, fransız jean-françois'i ve italyan enrico'yu görüyoruz. türk nerde derseniz, gelen teklifi yoğunluktan dolayı red ettiğim için reklamda yer alamadım bu yüzden proje dışı kaldık. selam kızlar

reklamda egzotik bir sahilde ispanyol carlos efendiyi flamenko dansını icra ederken, 90 yılların arabesk kliplerinde olduğu gibi sopayla kuma yazı yazarken ve affedersin müdürüm ama kıç kadar tropikal bir ağacın yaprağı altında gitar çalarken görüyoruz. bakalım carlos efendi bizlere ne diyor;

--spoiler--
merhaba, ben carlos. ispanyolum. boş zamanlarımda plajda dans etmekten ve yağmurun altında gitar çalmaktan hoşlanırım. umarım benim hazırladığım 'aşk modu' nu seçersin.
--spoiler--

yemin ederim gerizekalı bu çocuk ya, tam bir mal tam bir andaval.

ikinci bölümde fransız jean-françois'i üstünde sadece bir kot ile sahilde mal mal koşarken görüyoruz ve mikrofonumuzu jean-françois'e uzatıyoruz. bize şunları söylüyor;

--spoiler--
merhaba ben jean-françois. fransızım. boş zamanlarımda sahilde koşmaktan ve kaslarımı çalıştırmaktan hoşlanırım. umarım benim hazırladığım 'sağlık modu'nu seçersin.
--spoiler--

allah'ını seven şunun ağzına kürekle vursun.

üçüncü reklamda ise bizi italyan enrico yapraklarından arasından gayet yavşakca sırıtarak karşılıyor ve reklam boyunca maymunca hareketlerde bulunuyor ve diyor ki;

--spoiler--
merhaba. ben enrico. italyanım. boş zamanlarımda sanatla uğraşmak ve doğadaki güzellikleri keşfetmek beni çok mutlu eder. umarım benim hazırladığım mutluluk modunu seçersin.
--spoiler--

puşt gibi, ipne gibi bir şeysin sen enrico.

söyleyeceklerime son olarak şunları eklemek isterim; sizi bulurum, ağzınızı burnunuzu kırarım lan. azcık adam olun, efendi olun. yeminle sözlükten adam toplayıp kamyonla adam yığarım lan oraya. egzotik sahilmiş, fikirtepe çocuğuyum lan ben, akıllı olun.

bu arada bayan yazarlarımıza sadece uludağsözlük farkıyla bir açık kapı bırakıyor ve onlara 'size bir özel mesaj kadar uzaktayım, kızlar' demek istiyorum. hoşçakalın.

ahanda bu carlos http://www.youtube.com/watch?v=rXlkTQQtwzw&feature=related

bu jean-françois http://www.youtube.com/watch?v=AjJrF_w3Eu8

bu da yavşak enrico http://www.youtube.com/watch?v=TFBNao58K4Q

ben ise dediğim gibi özel mesajda.