bugün

başbakan kanser söylentisine sevinen denyolar

harbi ne denyoluktur arkadaş böylesi?

hani "etme-bulma" menkıbeleri ile bir emekli öğretmenin şaibeli ölümü üzerine televizyonlarda boy gösterip de "ama neler dedi" deniliyor ve yavşak eller de alkışlıyordu ya çok yakın bir geçmişte bahsi geçen kişiyi.

ve hani buradan "ayıp" ve "gayrıinsani" bir tavır olarak niteleyen arkadaşlar da çıkıyordu ya bu yapılanı ve hani şimdi "denyo" diye kıçının kılcal damarlarını yırtma potansiyeli ayyukta dolaşan cenahtan kimseler de bu insani yaklaşıma karşı çemkirme iradesi gösteriyor ve "ne işi var emekli öğretmenin mitinglerde" diyordu ve konu gene "etme-bulma" eksenine giriyordu ya eksenine küfrettiklerim...

bak ne oldu? "denyo" ama ne oldu? hadi sevinen adam "denyo" olsun, kabulüm peki benzer bir durum ali'nin, veli'nin, hasan'ın, hüseyin'in, metin'in başına geldiğinde kim, ne oluyor? hani cezaevi şartları sebebiyle sağlığını kaybeden insanların başına bunlar geldiğinde "iyi oldu bunlara" diyenler ne oluyor? hayır, benim ağzım pis arkadaşım, dersem "orospunun evladı" derim(ki bunu demiyorum, onun bile bir ağırlığı, hacmi vardır), kalbi kırılır duyarlı ve insanlığını kuşanmış tosuncukların.