bugün

muhteşem yüzyıl

izleme sebebim arasında burak özçivit'in malkoçoğlu bali bey karakteri en baba sebep olmakla birlikte, durağanlığına biraz daha devam ederse artık bali bey'i bile es geçip izlemeyeceğim dizi olacaktır.

--spoiler da deği gerçi--

bıktım hatice sultan'ın o ağzı küçük yanak kenarları bol asık suratını görmekten. arkadaşım mal mısınız, dakikalarca hatice'nin yürüyüşü, katatonik halleri, gaipten sesler duyması. öldürdün, boğdun işte bir çocuğa bakmayaı beceremedin, memeni geçirdin çocuğun burnuna salak kadın, sonra da ağla sızla. zaten çocuğa baktığın yoktu, uykusuzluk çektiğin yoktu, nigar'a yıkıyordun her şeyi, sonra emzirirken uyu. yuh artık.
ayrıca damat ibrahim paşa, sen ne salak, itici bir tip oldun sen. aç aç bak kadına, at yatağa, sonra def et. şizofren haticen'le kal, seni de boğar inşallah sevişirken memeleriyle.
hürrem, bildiğin mahalle karısısın. ayı gibi de şiştin, semirdin, basenlerin ekrana sığmaz oldu.
bali bey'imin armin'i. siz bu kıza ne yaptınız. vebadan ölecek, suratına basmışsınız bembeyaz pudrayı, dudaklar mor hafiften. e peki boynu, göğüs bölgesi neden hala bronz ötesi. oraya bir çare düşünemediniz mi. ayıp ya.
valide sultan denen, dudağının üstündeki kırışıkları artık bildiğin bıyık gibi duran, ütülenecek kıvamdaki salak kadın. tek repliğin " haticem nasıl, haticem iyi mi, haticeme ne oldu, haticeme bir şey mi oldu, hürrem haddini bil, aslanım, daye ". bu ya sadece bu. boşuna para veriyor dizi şu kadına. öldürün gitsin.
ve sen...her replikte kafasını yana yatırıp titreten, suratı saçma salak yerlerdeki benlerle dolu, mide bulandırıcak kadar büyük gözleri böceğe benzemesine sebep olan, yasemin yalçın kılıklı prenses. sen öl. zaten seni boğarlar. geç bile kalındı. gerekirse ben bile boğabilirim yani. o derece sinir oluyorum sana.

--spoiler da değil gerçi--
© copyright 2005 - 2026