bugün

muhteşem yüzyıl

Sultan Süleyman'ın ağır göz kapaklarının sunduğu 'muhteşem halvet' dizisinde bu hafta;

+ Armin ve Malkoçoğlu vali bey evlendiler ancak vebalı armin gerdek gecesi vali beyi yanına yaklaştırmadı ve halvet olamadan da sabaha öldü. Şimdiii buraya kadar iyi ama vebadan ölen bir insanın ormanda meşaleler eşliğinde defnedilmesine ne diyim ben hı? sen git koskoca ormanın ortasına anıt mezar dik bir de üstüne gece gece zombi arayan bir Rick (the walking dead'e selam olsun) gibi mezarın başında ağla zırla, kızın hortlağına falan sarıl... tövbe.

+ Sadrazam Pargalı ibrahim Paşa ile yaşadığı muhteşem halvetin ardından saraydan sürülen Nigar kalfa depresyonda. Boşu boşuna verdim diye ağlıyor zaar.

+ 2. sezonda bozanlar kategorisine bu bölüm Sümbül ağa'da eklendi. Pargalıya gidip Nigar kalfayı gammazlaması paşanon işine geldi ve onu haremden sürerek münasip biriyle evlendirilmesini emretti. Vay anağun babağun kemüğne ibraaaahaaaam! Sen kendi nefsine hakim olamadın diye seni bu kadar seven birine yaptığına bak lan dürrük!

+ Nigar kalfanın geceliğini yatak odasında bulan Hatice sultan adlatıldığını idrak eder ve haremde Nigar'a ' ben her şeyi unutmak istiyorum, sen de unut' diyerek geceliği eline tutuşturarak tiradını tamamlar. Tamam sahne kapandı dağılabilrsiniz mod: on.

+ Kastilya prensesi Gollum isabella Fortuna'nın kendisine aşık olduğunu kapı dinleyerek öğrenen muhteşem Sülüman'ın başı nihayet göğe erdi ve 'hatunu direk hareme alın' emrini verdi. Zaten yeterince gerizekalı bir prenses imajı oluşturulmuş durumda şimdi bir de bunun Sülüman'a aşık gerizekalı prenses imajını hiç çekemiyoruz!

+ Hareme gelen Gollum isabella, valide sultan tarafından 'allah sana şehzadeler doğurmayı nasip etsin' vs. dedi. her hareme gelen padişah yatağı için gelmiyor ki ne bu niyetlenmeler hemen? süleyman, hürreme verdiğin sözü bozarsan hürrem ne yaparsa müstehak demek istiyorum sana buradan hain kadın!

+ Garibim Hürrem yakalanıp, ailesi öldürülüp, bambaşka bir ülkeye zorla getirilip de köle yapılmıştı ve burada yaşam ve yükselme savaşı veriyor ama kaç bölümdür tam bir loser modunda ağlaşıyor. Acilen kendisini toparlayıp karşı saldırıya geçmesi lazım. Ayrıca kıskançlık ve hırs dolu sahneleri bu kadına oynamak çok yakışıyor diye düşünüyorum.

+ ( Daha ne yazacaktım ki? ) Öhöm. Neyse bu haftalık da Sultan Süleyman'ın ağır göz kapakları sponsorluğunda çekilen 'muhteşem halvet' in sonuna geldik.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026