bugün
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- tavuğun neden kanatları var9
- sözlükte üzdüğüm yazarlar8
- queen ravenna ve cinleri9
- manifestten hangi kızla sevişirdin13
- kadınların araba park edememesi4
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı11
- israil üçüncü tapınak'ın inşasına hazırlanıyor5
- saçını danaya yalatmak5
- kaşarlı sucuklu menemen8
- izmir yanıyor2
- insanın evi gibisi yok2
- fotoğraflarda çirkin çıkmak3
- bana onu sormayin7
- katatespizartmasi11
- seksenler3
- izmir2
- israil'in kuruluşu2
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri4
- s'i l v'e r m'i s t36
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması3
- köpek eğitmeni2
- queen ravennadan mesaj var11
- zenginler niye uzun yaşamak istiyor4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı11
- david rockefeller4
- natisii ve enayimik3
- ankara2
- sınırsız nafaka kaldırımı insan hakları ihlalidir4
- çalışmak istemek ama engellerin çıkması8
- en son ne yediniz6
- mavi gözlü kızların ziyadesiyle güzel olması2
- gocu35
- ak parti4
- cinlerin hepsi düşmüş melekler ve nefilimlerdir2
- üzülünce vücudun verdiği tepkiler4
- bir sözlük yazarına çıkma teklif etmek5
- yıllardır hep 30 yaşında olan yazar5
- allah bir tanedir3
- kız düşürmenin kısa yolu19
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı18
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü9
- uludağ sözlük size ne kattı27
- metal müziğin suçu ne2
- deli bakışlı erkekler5
- yeralti edebiyatcisi7
- fakir ekeği annesi sevsin8
- birader pforzheim'a döndü mü sorunsalı2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı20
veheeeyy kaaann şeklinde kendini kaptırıp oraya buraya saldıranların oyunu. aslında çok saçma bi oyun ama başlayınca maalesef bırakmak pek mümkün olmuyor. bir de insan avı denen bişey var ki seçtiğin süre boyunca insan avlıyosun. bu avlarda vampirler emici, kurtlar yiyici oluyor. tabi her av başarılı geçmiyo ancak başarısız avlarda bi mesaj çıkıyo ki en uyuz olunan kısımdır şüphesiz. "kurbanınıza saldıracakken feneri görmediniz ve kafanızı çarptınız. 10dk sonra korkunç bi acıyla kendinize geldiniz. e yuh!!! böyle uyarı mı olur yahu? insan, yolunu kaybetmişin, sen eve 10dk'da döndüğüne şükret yazar.. ne bileyim son yediğin adamdan dolayı miden bozulmuş insan yerine tuvalete saldırdın der!? bu oyundaki böyle uyarılar oyunu zevkli hale getiriyo. yakında kola şişesini görmedin ve üstüne oturdun tarzında bi mesajla karşılaşırsak tadından yenmez.
bir diğer olay da yetenekler.. yahu uğraşmışım didinmişim, tüm yetenekler 60'ın üstünde, biri gelip g.tümü ısırmış. biriktirdiğin altınların gitmesi de cabası. işte burda aklınıza oyundaki şans mekanizması gelecek demiş yapımcılar. ben öyle şansı napim. insan haliyle ben boşuna mı gücümü bilmemkaç yaptım len diyor. bir de mezarlık var ki çok nezih bir mekan. o kadar ki oraya girince yukarda "buraya gelince içinize huzur doluyor" yazısı bile çıkıyor. artık mezarlıkta panayır mı var bilmiyorum..
uzun lafın kısası boş zamanı boş geçirmek için ideal bir oyun.. başarılar.
bir diğer olay da yetenekler.. yahu uğraşmışım didinmişim, tüm yetenekler 60'ın üstünde, biri gelip g.tümü ısırmış. biriktirdiğin altınların gitmesi de cabası. işte burda aklınıza oyundaki şans mekanizması gelecek demiş yapımcılar. ben öyle şansı napim. insan haliyle ben boşuna mı gücümü bilmemkaç yaptım len diyor. bir de mezarlık var ki çok nezih bir mekan. o kadar ki oraya girince yukarda "buraya gelince içinize huzur doluyor" yazısı bile çıkıyor. artık mezarlıkta panayır mı var bilmiyorum..
uzun lafın kısası boş zamanı boş geçirmek için ideal bir oyun.. başarılar.
Gündemdeki Haberler