bugün

teröre tepki gösterenlerle dalga geçen insan

Gelen şehit haberleri üzerine sosyal medya'da tepkisini belirten, profil resmini türk bayrağı yapan insanla şuuursuzca dalga geçen, ve ölen askerlere bir nebze olsun üzülmeyen insandır.

hadi hep birlikte günübirlik milliyetçilik yapıp facebook üzerinden vatan kurtaranlarla dalga geçelim. geçelim ki bunu yapanlar milliyetçilik kelimesini ağızlarına dahi alamasın. geçelim ki pkk tarafı önüne gelen provokasyonu önüne geldiği yerlerde sürdürürken, platform beğenmek durumda kalsınlar. hadi dalga geçelim ki, siyasetle uğraşmak istemeyen veya ihtimali olmayan insanlar devlet olaylarından, siyasetten de haberleri olmasın. hadi hepimiz kardeş olalım. sanki insanlar ölmüyormuşcasına devam edelim hayatımıza. hadi hepimiz küfrettiğim şehit verdiğimiz günde dansöz oynatanlar gib davranalım. sanki o zaman adam olacakmışız gibi.
günübirlik milliyetçi olanlar, sebepsiz milliyetçilik karşıtı ve demokrasi(!) yanlısı olan insanlardan daha iyidir. birileri bir şeyler söylemeli denir hep. bu gibi durumlarda ne kadar çok kişi bir şeyler söylerse o kadar iyi.
şimdi siktirin gidin. gidin internet üzerinde vatan kurtaranlara yüklenin. yüklenin ki pkk yanlısı olanlar onları daha rahat kucağına çekebilsin.

belki bizim bağırıp çağırmamız birşey değiştirmeyecek. fakat bu olanlara sesiz kalmak ülke'ye ihanettir...