bugün

ben bu yazıyı herkese yazdım

yazarın herkese bir diyeceği olduğunu gösterir.

diyeceğim var!

ben varım lan. hayır bildiğiniz varım. osurdum mu oda da adam kalmaz o kadar gerçeğim. kredi kartı borçlarım var yasal takip altındayım o kadar varım yani. devlet bile biliyor lan artık beni. beyler, bayanlar, dolmuşa bindim mi para veriyorum yani ben varım. sinema da bilet parası da alıyorlar. tüketiyorum lan bende. nüfusta sayıldım, tc kimlik numaram var. kütüğüm var lan köyüm var benim. yazdığım şiirler, kusmuklarım falan var lan şehir kanalizasyonunda bokumla beraber. dört kişilik asansöre beşinci binemeyecek kadar varım lan ben. 190 cm ve 85 kilo kadar varım ben.

neden mi bu ispat çalışmam. ben böyle varım arkadaş, bu kadarıyla varım. istediğim kadarıyla varım, öğrenci kimliğimle varım. bunu bilerek bunu anlayarak buna saygı göstererek gelin bana. eksik gördüklerinizi bana eklemeye, dayatmaya çalışmayın. bende ki eksiliğin tam olduğu kişilere yol alın anlatabiliyor muyum.

kısacası illa var olmam için götünüzü yalamam, el üstünde tutmam falan mı gerekiyor. yok öyle bir adam yok böyle bir adam var.