bugün

güçsüz erkeğe tahammülün olmaması

güç..

3 harfli bi kelime.. bütün dünya bunun etrafında dönüyo.. filolog olsam en çok bu kelimeye takık olurdum herhalde..

güç neleri çağrıştırıo ? para , silah , kas , sosyal çevre..

bi de geride kalmış şeyler var.. söylenmesi doğru olmayacak , kimsenin düşündüğünü kabul etmeyeceği fakat tam olarak hepimizin düşündüğü şeyler..

güç ; para silah kas sosyal çevre şiddet ! , siktiri çekip gitmek ! , ruhsuz olmak ! , duygusuz olmak ! , ağlamamak ! , takmamak ! , siktir et abi ya demek ! , bi sürü ilişki! , prezervatif ! , öfke ! , seks !

güçsüzlük neleri çağrıştırıyo ? parasızlık , işsizlik , arkadaşsızlık , duygusal olma , karı gibi olma , minyon olma , saf olma ,

geçelim kötü tarafa : masum olma , umutlu olma , seni çok üzerler kızım denen kız olma , abi çok seviyorum başkasını sikemem diyen çocuk olma , gözleri hemen dolan bi sulugöz olma..

duyguların başlı başına güçsüzlük sayıldığı bi dünyada yaşıyoruz lan..

değil ki bi erkeğin ağlaması , bi kadının ağlaması bile artık "kuul" olmayan davranış.. değil ki bi erkeğin delice sevmesinin değerli olması , en çok sikip atan kimse o değerli artık..

seven adama , karı mı yok lan sana diyoruz.. aldatmayan adamın altına ( bkz : keriz ) diye bakınızlar veriyoruz..

böyleyiz bu hale geldik.. yani feysbuka rezim koymalık hayatlar yaşıyoruz.. ya da mesela , başkalarına kuul gelmelik.. haber programlarının bile reyting alıp dizilerle yarıştığı bi ülke burası..

herşey göstermelik..

bi erkek varsa ve ağlıyosa ve kadın onu bu yüzden siktir ediyosa , kadın güç istiyorum diyosa , bırakın gitsin.. o kadın zaten gitsin.. kendine şiddet uygulayıp , öyle adam olduğunu sanan bi hırta yar olsun..

yatakta sert seviyo karılar olm , diyen sevişmekten sadece inleme anlayan porno yıldızlarına yar olsun..

güçsüz olmakla sizi itham eden adamlar bırakın etsinler.. onlarınki gibi güçlü olacağıma , güçsüz bi insan olurum daha iyi..

duygularından korkmadan , sizin duygularınızla uğraşmaktan korkmayan , size düştüğünüzde sizi kaldırmaya harcayacağı vakti dimdik ayakta duranın koluna girmeye harcamayandan , -mış gibi değil harbi yaşayanlardan bulur umarım başlıktaki güçsüz erkekler..

umarım onlar da , son demlerini yaşayıp sikerim lan diyip , güçsüz ve duygusuz vicdansız makinalar haline dönüşmezler..