bugün

30 yaşında liseli ergen zekasına sahip olmak

anlamamakta diretirler , sülük gibi yapışırlar. kendi başlattıkları saçma tartışmaları devam ettirmek için yorulmak bilmeden uğraşırlar. 30 yaşındadırlar ama tek bir zeka kırıntısı taşımayan, sokakta top oynayan veletin edebildiği küfÜrün aynısını yazarak "göt ederler" karşısındakini..

soyutu anlayacak zekaya sahip olmadıkları için somut örnek vermek gerekir bunlara..

sizi tanımadan, eğlencelik bir entry yüzünden özelden size küfür ederler, istediği cavapları alamayınca da kavgaya davet ederler. ne için bir futbol entrysi için..

sonra müneccim oluverir. tek bir kez muhabbet etmediği, alttaki kişiler hakkında ne düşündüğünü bilmediği kişi hakkında kafasındaki hezayanlarla ne düşündüğünü söyletiverir. dumur eder sizi.

--spoiler--
hagi'yi destekleyip, bülent uygun'a tezahürat yapmış, Arif erdem'in orta sahadan AYNISINI YAZA yuvarlanmaya başlayıp penaltı beklemesini savunmuş, mondragon'un öteki kaleye koşmasında her adımında onunla beraber olup hakan ünsal'ın milli takımlarda çıkarttığı kavgalara karışmış, arif erdem'le italyan futbolcularına yumruk atıp arda turan'la rakip takım taraftarlarına hareket çekmiş, sarbi sarıoğlu ile rakip takım topçusunu korkutmuş ve keita'yla yumruklamış ve emre belözoğlu'na ile zeki çevik ahlaklı olmadığı için tepki göstermiş gazsaraylı yazar.

üçün biri

--spoiler--

yani şikayet ettiği kişi aslında kendisidir. kendi kafasındaki gölgelerle savaşır. düşman bellediği kişiyle değil.

verebileceği tek cevap am, sik, göt kendini sik klışeleridir. . cevap vermemelisiniz bunlara, elinizi verip kolunuzu kaptırırsınız yoksa.

benim için bu son bir daha tövbe vallah..