bugün

seksten güzel şeyler

hayatımda seks yaptığı kadının odamın önünden geçerken "bitirdi beni" dediği tek bi adam tanıdım.. arkasında bi sürü kürtaj , kovalarca dolusu alkol , ciğerlerinden petrol yapımına katkıda bulunacak miktarda çıkan nikotin bırakmış bi adamdı..

komşumdu bi süreliğine.. kızla seks yaparken , beni camdan görüp sen de gel bari diyecek kadar da severdi sağolsun.. bi gün dedim ki " madem böyle bi huyun var bari prezervatif kullan okuldan bize verdiler" ( uzun hikaye evet öyle de ahlaksız bi okulum var prezervatifleri bizim üzerimizde deniyolar ) al senin olsun..

baktı yüzüme , ben prezervatif kullanmam dedi.. içimden nası doktorsun amk sen sorusu geçti.. çocuk da beynimi okudu..

"barlardan bulduğum kadınların bana yapabileceği en büyük iyilik hiv vermeleri olur büyük ihtimalle fraulein " dedi.. prezervatifler evimin önündeki gaz sayacının üstünde kaldı.. ve o günden sonra , bana ne zaman bi erkek gelip " pöf onu unutamadım :((( herkeste onu arıyorum :((( bi sürü karı kız var ama olmuyo :((( ben çok pis seks yaparım gulp gulp" dese , hep bişiler eksik , hep çiğ , hep yalan geldi..

seks seks.. hayatı seks olan adamlar var.. seksten başka bi şey olamamış adamlar var.. eskiden kızardım bunlara , artık üzülüyorum..