bugün

sevgilinin ölmesi

yolları karlarla kapanmış kalbimin üzerinden geçen son greyder olsun bu sözlerim...

biliyorum, üzerinden lavlar süzülen yaralı bi volkan dağına bir bardak su dökmek bu yaptığım.
belki bir kişi bile beni anlayacak, belki de içinde durmaksızın yandığım cehennemde gözlerimin içine bakarmışçasına acıma ortak olacak.
tamam sevgilim tamam, şimdi doğruyu söylüyorum; aslında kimse umrumda falan değil, ben sadece seni unutmak istemiyorum! sen ve unutmak sözcüklerini yan yana koymaya cesaret edemeyecek çocuksu bir korkuyla sadece bahanelerin ardına gizleniyorum.

15 temmuz 2011
14.55

bugün arkadaşlarla sinemaya gittik. filmin konusu çok boktandı. lafta korku filmiydi ama ben hiç korkmadım, senaryo biraz özensiz gibiydi. filmin sonunu tahmin ederek engin'den de pizzayı kaptım.
sana bu anlattıklarım asıl bahsetceklerim için bir hazırlıktı aslında. biliyorsun işte beni, sokakta gördüğü bir şeyi koşarak annesine pat diye anlatan o küçük çocuklar gibi olamadım hiçbir zaman.

bugün korku filmi bile izlerken gözlerim doldu. göz yaşlarımı kimse farketmediği için sinemayi karanlıkta izleme fikrini ilk akıl eden adama koşup sarılmak istedim. neden ağladım bilmiyorum, belki yanımda sen yoksun diye, belki de 2 sıra önümde oturan kızın saçlarının senin saçlarına benzemesinden. tamam hemen trip yapma, çok fazla bakmadım o kıza. yani çok çok fazla bakmadım sayılır...

28 temmuz 2011
22.15

yaz günü inanılmaz bir yağmur yağıyor. şimdi mezarının başından geliyorum. şükürler olsun ki zarar görmemiş. elim yüzüm de çamur içinde kaldı. ama senin toprağından bulaştılar. yıkamaya kıyamıyorum. öylece akıp gitmelerini kabullenemiyorum. annem duş al deyip duruyor. huysuz kadın yine canımı sıkıyor.

2 ağustos 2011
03:37

bu gece çolk alkollüyüm aşkm. bak pat diğe konuya da girebnliyorum. seni çok özledim !! amkduğum müziği maf etti beni. demin msni açtım çevrimiçi olmanı bekleidim. yemin ediyoırm her saniye inandım.. son girdiğin ileti bile silinecek diye çevrimiçi olamıyorum. bunlara inanmak istemiyorum ben. belki bir gn ayrılcktık. ama ben senn bir yerlerde nefes aldığını bilerek yaşayacaktım. şimdi ne oldu bize böyle.. nefes alamıyorm. bu acı gırtlağıma düğümleniyor, yutkunamıyorum. ne olur geri gel! kardeşm olarak gel, arkadşm olarak gel, öylece bir köşede dur. başkalarını sev ama gel.. çok özldm dayanamyrm!

not: benim başıma gelmedi gelmesin de zaten allah korusun. bir yerlerde gördüm ve beğendim sizin de görmenizi istedim.