bugün

orospu olmak istiyorum

yine gündem olmuş videolardan biri.

yeterince gülüp eğlendiysek, işin biraz da ciddi boyutunu ele alalım, izninizle birkaç kelam etmek isterim.

olayın iç yüzüyle alakalı herkes bir tahmin yürütmüş, bu durum; biz normal insanlara! ne kadar imkansız ve sıradışı geldiyse artık, mafya işidir falan diyenler çoğunlukta. olayın mafya işi ya da herhangi bir zorlamayla alakasının olmadığını düşünüyorum. adamın mimiklerine ve ses tonuna baktığınızda, gayet doğal ve samimi olduğunu anlayabilirsiniz, oldukça içten bir tavrı var. herhangi bir zorlama ya da tehdit unsuru olsaydı, jest ve mimiklerinden, ses tonundan gayet rahat anlayabilirdik. ayrıca videonun sonunda kamerayı kendisi kapatıyor. onun dışında, dikkat ederseniz, adamın vücudu bir erkeğe göre biraz fazla pürüssüz ve kadınsı.

tüm bunları göz önünde bulunduracak olursak, tamamen eşcinsel eğilimleri neticesinde, kendi isteğiyle çektiği bir video olduğunu anlarız.

bu kadar taşşak geçmenin, alay etmenin bence pek gereği yok. aslında açık açık konuşulup kabullenilmesi gereken çok elzem sorunlarımızı bir kez daha düşünmemizi gerektiriyor bu video.
tamam videonun içeriği biraz absürt/komik vs. olabilir, ama aynı zamanda bir o kadar da gerçek!

bugün ülkemizde, karısının koynunda, içinde söyleyemediği onca şeyle uykuya dalan, çoluk çocuk sahibi, kaç tane bıyıklı eşcinsel abi vardır allah bilir...

onlardan biri olmadığımız, onların olmadığı anlamına gelmez. onlardan biri değiliz diye de, bu kadar dışlamaya, bu kadar taşak konusu yapmaya hakkımız yok. eğer allah'a inanıyorsanız, bilin ki, o adamlar öyle yaratılmış, seçme şansları yok. evrim'e inanıyorsanız da bilin ki, o adamların evriminde birtakım sorunlar çıkmış, onların elinde olan bir şey değil!

bu durumu ne zaman idrak edeceğiz, ne zaman bu tarz şeylerle dalga geçip, osuruğa falan gülmeyi bırakacağız merak ediyorum.
evrim ya da yaratılış konusunda asıl sorun onlarda mı yoksa onların bu halleriyle taşak geçenlerde mi?...

yahu siz dünyayı nasıl bir yer sanıyorsunuz ki? bugün ensest denen bir şey var, ve bu hususta ülkemiz dünya genelinde ilk üç'te. öz kızını siken adamlar, abilerinden çocuk sahibi olan kadınlar var, biz hala şu sikimsonik videoya gülüyor/kızıyor/şaşırıyoruz. sıradışı bir durum söz konusu değil ki... her gün yaşanan bir gerçeği, adamın biri videoya alıp herkesle paylaşmış, tek fark bu yani.

hastaneler; makat röntgeninde soda şişesi çıkanlarla dolu, gazetelerde her gün bir 'damacanaya tecavüz' haberi okuyoruz, sanal chat ortamlarında 'kocanı_aldatalım' 'üçüncü_arıyoruz' 'karımısikenyokmu_06' gibi nicklerle, akla hayale sığmayan muhabbetler dönüyor. erkek nüfusu ilk tecrübesini eşekle yaşamamış köy sayısı yok denecek kadar az.

ve daha bir sürü şey... yani tüm bunlar yaşanırken, bu video çok mu uçuk? çok mu komik?