bugün

serdar kılıç

evvela skyturk'de "içimdeki doğa" , daha sonra ntv'de "doğada tek başına" ve "doğada çocukla" programlarıyla yediden yetmişe her izleyicisine doğa sevgisi aşılamış, aşmış adam.

kendi döneminin odtü beden birincisi olduğu söylenir. içimdeki doğa programında yanında tedariğiyle, doğada tek başına'da da yanında sadece bıçağıyla takılarak sağdan soldan(?!) bulduklarıyla beslenmiştir. hele doğada tek başına'da bir bölümde mavi-mor renkli bir böcek yemiştir ki, böceği görmemenizi öneririm. kendiside daha sonra yediği en kötü şeyin o böcek olduğunu söylemiştir. * ayrıca programlarında beslenmek dışında barınak kurmaktan, balık tutmaya kadar çok fazla eylemi uygulamalı göstermiştir.

son derece mütevazi, doğru düzgün bi insandır. yaptıklarıyla, söyledikleriye ben dahil nice doğasever insanı doğa tutkunu yapmıştır. kendisine buradan selam eder, hala onu keşfedememiş insanlara acilen programlarını izleme çağrısı yaparım!

http://www.serdarkilic.com.tr adresinde, tüm programları mevcut. ayrıca kendisine soru sorup kısa sürede cevap da alabilirsiniz.