bugün

sonicstage

dünya üzerinde gelmiş geçmiş en boktan program olduğuna hiç şüphem yok. neden?

heyecanlı bir şeklde mp3player alıyorsunuz. mutlusunuz. çünkü sony. ı-pod un bile mp3 playerlarda, ses ve şarj kalitesinde eline vermiş olan marka. açıyorsunuz, içinden cd çıkıyor. sonicstage. arkadaşınız sizi önceden uyarıyor pek iyi değil diye. inanmıyorsunuz programı yüklüyorsunuz. inansanız da birşey değişmiyor. başka çareniz yok.

şarkı import ederken önceden import etmişseniz uyarı vereceğine hata veriyo program. sanki bilgisayarınızda 1gb ddr2 ram varmış gibi çalışmak istiyor. zaten kitapçığında da "sonicstage yazılmını açarken antivirüs programını kapatın" yazıyor ama neden olduğunu söylemiyor. o anda anlıyorsunuz durumu. altı üstü mp3 player ınıza bir şakı atmak için girdiğinizde sanki photoshop cs2 yi bilgisayarınızda açıyormuşsunuz gibi oluyor. bilgisayarın fanları klima misali...

gelelim format olayına. arkadaşlar yok 50 audio cd ymiş falan boşverin. inanmayın. atrac3 ve atrac3plus formatları tamamen fiyasko. bir kez başka birbilgisayarda çalamıyorsunuz, artıdan 50 audio cd sığdırmanız için* 48 kbps de kaydetmeniz lazım. açıkçası köpeğim bile o kalitede müzik dinlemez, hayvan ağlar. 105kbps de bile kalitesizlikler göze çarpıyor. o yüzden önerim 128kbps mp3 tür. ama nedense bunu sürükle bırak la yapamıyoruz. illaha sonicstage.

bitmedi. şarkıları atarken de sorun yaşıyoruz. sürekli hata verme üzerine kurulmuş bir programla karşı karşıyayız. 1 şarkıyı alete atarken diğerini atmaya kalkıştığınızda uyarı vermiyor, aleti kitliyor. "dur yapma etme" demeden program hata veriyor, sizden hiçbir boka yaramayan hata roporunu göndermenizi söylüyor.

sıçmış batırmış sony yani.

şunu diyeceğim yazının sonunda ki bu yazıyı okuduktan sonra ı pod mu sony mi? alsam diye düşünen arkadaşlara da yardımcı olur;

sony mp3player > I-pod
I tunes > sonicstage

yani bir nevi;
Ipod = sony
güncel Önemli Başlıklar